Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome je prošlog mjeseca legao PDV?
Đe ba da prijavljeujemo, treba vam jedan koncentracioni logor ili pusti otok samo za uhićenike iz UIO ! Šta je ba ono sa direktorom KEmom ? Nidže suđenja, jel to u vezi sa ovim hapšenjem ?
nekad je dovoljo ucinit jedan telefonski poziv, a nekad moramo bit zrtva je cemo da ugrozimo radno mjesto, s druge strane zakon s ćageta se mora prenjet u stvarnost za nase bolje sutra.
Bez ikakve greske mozete pohapsiti sve zposlenike U za IO.Vi mislite da narod ne vidi vasa sranja i kriminal.Pa majmuni u BiH je sto se tice mita i korupcije sve javna tajna,koga vise handrite.
Znate vi to bolje od građana. Vi takve i postavljate za rukovodioce jer su "sposobni"
...ne stojite vi ni iza čega. čak ni iza svojiih tzv "tumačenja propisa".
to gradjanin, to jeste privatnik tek moze da uradi kada se odluci da zatvori svoj posao......i tada se boji "sta li taj jos moze da uradi da mi zacrni zivot"....................