Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji smo mi kmetovi..
@yuppie jel ti to erdogan lično rekao ili?
Što se Bakir uvlači Erdoganu. Koji je to uhljup.. Onaj će ga baciti u zatvor, samo što nije njegov istomišljenik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hapse Gulenovce hahahaha , e moj Bakire , moja konjino
Kriv je jer je prodavao diplome ispod dogovorene cijene.
Sda= genocid Bookire smradu usrani
Od Bakira ni pertle nisu ostale...
Hebo ti Erdogan pleme... 😠
Turrska nije bila samo vjekovni neprijatelj Bosne, nego je i bosanske muslimane šutnula nogom nakon bježanja iz Bosne. Bosnu su na Berlinskom kongresu prodali za malo dukata. U ratu 91-92, nije ih bilo da pomognu, a danas Bakir obožava Erdogana zbog njemu dragih islamističkih ideja!
Po ko zna koji put SDA izdaje državu i piša po svim onim koji su se borili za suverenu i nezavisnu BiH. FUJ koja ste vi gamad, vas treba zakonom zabranit i protjerat iz BiH jer ste unazadili ovu državu 1000 godina!
Jbt juce uhapsen,a danas ukinut boravak znaci hladna namjestaljka i slijep vidi.
Sramota za BiH. Dozvoljavamo da nam zemljom upravljaju Erdogan, Kolinda i Vučić. Neka naš narod opet glasa za iste, pa neka se hapse profesori i optužuju da su prijetnja za sigurnost.
Mali diktatori u BiH , slusaju i sluze velike diktatore u svijetu.
Pohađao sam ovu školu za vrijeme mog školovanja Fatih mi je bio direkto.Ovaj čovjek nije zaslužio da ga se hapsi jer je on na čelu škole koja svake godine izbaci generacije djece koja prije svega budu dobro ljudi a zatim imaju vrhunsko znanje.Zar je danas opasnost da nas neko uci da budemo dobri i pametni ljudi...Očigledno je da nekome u interesu da se djeca u školi uče kako da se krade i kako biti varalica u životu mislim da je ovo sramota za našu državu i naše političare.
Bakir radi kako mu Erdogan kaze, i onda nesto prica Dodik skusa Vucica a Covic slusa Kolindu. Sve su to ista .ovna
Bakire ponizio si drzavu vise nego sto HDZ ili SNSD su ikad to uradili.
Sad je Semir Kaplan najsretniji čovjek u državi.
BiH drzavo pljunem na tebe.
A Bosnjaci. us,.tase i ce,.ici ne ali turski sluzitelj da. Logika vam je svemirsja bravooo!!! Rob je rob, je rob.