Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STRASNO!!! Sve ko fol gospoda...GOLI OTOK bi bio p.ickin dim sta bi vam ja radio!
Odvedose mi dajdzu:)
ti si pravi mangup. nemozes ti njima cipele brisati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tuga vidit cizija
smutljivci a glume gospodu
Pazite SIPA-šu face na 1. slici hahahah
Dasu ovo građevinsko zemljište ustupili " TIBRI IZ KISELJAKA, STANIĆU IZ KREŠEVA ili LIJANKU IZ GRUDA " sigurno nebi bili predmetom neke ozbiljne istrage u državi gdje je gospodin Cirkle iz Međugorja kupio " BITUMENKU " za cjenu trafike, te sa prodajom FDS kupcu kojeg niko nezna ili hotela Holidey za 1KM ovo sve je smiješno ili je izgleda neko mnogo jači bacio oko na navedenu parcelu. A za to vrijeme vječe nekih ministara kupuje zgradu od 5 miliona za 26 miliona i nikom ništa.
Dasu ovo građevinsko zemljište ustupili " TIBRI IZ KISELJAKA, STANIĆU IZ KREŠEVA ili LIJANKU IZ GRUDA " sigurno nebi bili predmetom neke ozbiljne istrage u državi gdje je gospodin Cirkle iz Međugorja kupio " BITUMENKU " za cjenu trafike, te sa prodajom FDS kupcu kojeg niko nezna ili hotela Holidey za 1KM ovo sve je smiješno ili je izgleda neko mnogo jači bacio oko na navedenu parcelu. Vječe nekih ministara kupuje zgradu od 5 miliona za 26 miliona i nikom ništa.
sad im treba sve prudet sto su pokrali i na prevaru napravili i ostavit ih mez marke u djepu
U normalnoj drzavi su univerzitetski profesori moralna vertikala, a ovo kod nas uzas
Kad će biti uhapšen Novalić za krivično djelo trgovina utjecajem? U Hrvatskoj se za ovo može dobiti do 10 godina zatvora. http://www.vecernji.hr/hrvatska/za-trgovanje-utjecajem-i-10-godina-zatvora-968276
Meni su ovi kvazi profesori bas simpaticni ovako uhapseni. Fahro ce svojim zapadnim "terminima" iz svojih prepisanih knjiga pokusati zamazati oci policiji, ali bojim se da to nece moci. Mozda napise novu knjigu "Internet ekonomija iz zatvora". Cizi se mozda pozali da nije "prakticno" ovo sto rade. Ovaj Tufekcic, pa ne mozes dalje od njega, frajer hoda napuhan po faxu kao da je Tesla, a u biti frajer lopov. Pozdrav gospodo moja, zelimo vam srecu u zivotu.
Neka kesu za hapšenje pripremi Asim Sarajlić. Jest da se zakasnilo od 2007 ali isuviše je krupna zvjerka. http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=31055
bubica pisno od iznenadjenja :DDDDDD
Kriminalci se privode s lisicama i pognutom glavom !!!
vidi na prvoj fotki kese,svratio usput do apoteke😊
Nista bitno, samo ljudi malo prosetali. I sve ce da se zavrsi na toj setnji.
sta nose u ovim kesama?
ko ce mi sad elektrotehniku predavati -.-