Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povrh svega, ni jednog od njih nema na bilo kojoj Interpolovoj potjernici na zvanicnom websiteu Interpola. To svako moze provjeriti. Nema ih ni sada, niti su tamo bili. Ovo sve izgleda kao jedna dobra montaza, da se nadju zrtveni jarci i da se tako pokrije stvarni pocinilac.
Ovaj kompletan slucaj je katastrofa... Camdzica vec 2 mjeseca drze pod istom optuzbom u ekstradicijskom pritvoru u Zagrebu, ovoga ovdje hapse, a niko ne spominje apsolutno nikakve dokaze protiv njih. Samo da postoji potraga iz Tunisa za njima. Po ovome, svako ko ode bilo gdje, radi bil ocega, sutra moze biti optuzen da je terorista jer se u momentu boravka tamo negdje desio nekakav zlocin... Odron. Da li ce iko javno objaviti koje dokaze je Tunis dostavio protiv ove dvojice?
U ovoj prici je vrlo tesko procijenit je li njegov indentitet zlouptrijebljen, odnosno, ukraden i koristen u specificnoj situaciji. Strane obavjestajne sluzbe bez sumnje imaju kapacitet za to. Zasto bi BiH svojeg drzavljanina izrucila u Tunis, ne vjerujem da on ima dvojno drzavljanstvo BiH i Tunisa. Ako se ispostavi da je za nesto kriv treba mu se sudit u BiH.
hajmo laganini u Tunis.........
pustite čojka da regrutuje još bošnja. nije fer.
Ides bato pod maaaac
Cuj protivi se. Majstore ako si kriv ides tamo odmah. Po kratkom postupku, niko te nista ne pita.