Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjerite:. Netacno ne ceka ga sudjenje jer je pravomocno osudjen na 10 godina, a na prvom sudjenju je osudjen na 9 i 1/2 godina.
Nije Vldo Coric nego Curic.
Jedna po meni ovdje bitna cinjenica je da su granice BiH kao svicarski sir, probusene s svih strana. Pa ljudi prolaze isto nista, cuj drzali ga na teritoriji BiH, i presli granicu dva puta i to u autu, ccc...
Gdje li su komentari prokomunističko-proretardirano-ateistički nastrojenih papčića da optužuju reisa ili vehabije za ovo?
hahah ovo je ZALOSNO policija hapsi osobe koje su uhvatile OPTUZENOG KRIMINALCA??? za razliku od nase policije to je tim ljudima poslo za rukom pa ga fino uhvatili o dopveli u BiH i oni umjesto da hapse jelavica oni hapse ljude koji su ga doveli u BiH pa treba im nagradu dati, jade policije i govanaa
Znači sad se hapse kriminalci koji su uhapsili kriminalca... Pa što ne progone Jelavića?
Uhapsili hibu gutavu nailovu mater