Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam jednog čovjeka koji se bavi politikom, a pošten je. Bio je na dobroj poziciji jedno vrijeme što se tiče zaposlenja. Nije htio zapošljavati preko štele, nit' uzimati mito. Njegova priča je nastavila tako da ga je policija morala čuvati zbog prijetnji ljudi koje nije htio zaposleiti preko štele, i na kraju je dobio otkaz. A nepošteni i korumpirani uredno (ne)rade svoj posao sa fromovskim platama. Narod je uveliko kriv očigledno.
gromovskim platama*
Ma sami smo krivi za dobar dio stanja u drzavi... Da i mi ne volimo "preko reda" do saltera sto je najbanalniji primjer ne bi ni oni koji se zatekose na raznim stolicama omastili brkove. Oni hvala Bogu uzeli kad narod daje pare, niko ne kaznjava... Vrijeme ucinilo svoje pa sad je sve potplativo.
Meni je traženo još prije 5 godina 7.000 €ura za posao čuvara u KPZ Tuzla ;) Jbg ja ih nisam imao tad :/ a nemam ih ni sad :)
Ako si pošten, nećeš nikad ni imat' :P
šta li će se desiti sa ovima koji su se korupcijom zaposlili u zatvoru, mogu mislitikakve li će oni nalaziti pogodnosti za dobru zaradu, stiskajući zatvorenike i njihove posjete, jer očigledno da ovo hapšenje po njih ne ostavlja nikakve posljedice, niko od takvih ne dobija otkaze
On je mala maca kakvi su nam u vrhu vlasti Izetbegovic, Lagumdzija njihovi stranacki kriminalci, svodnici, pedofili to ČEKAMO a ne ovo malo aktivnosti predizbore i da narod zašuti, iako je i ovo pohvalno jer svako treba da odgovara za kriminal i korupciju koja je ovu državu i dovela na dno.
Uhapšen nekadašnji dugogodišnji direktor KPZ-a Tuzla u akciji SIPA-e...... -to da malo odmori ,pa takvi se ne hapse,mogli bi štošta lanuti gdje ne treba pa eto belaja,ostade KPZ prazan zbog kadra primljenog putem mita a zatvorenike nema ko da hrani,pazi i mazi.........belaj
Gledaj kenjaca sve na dugogodisnji zatvor nije im dosta njihova plata pa jos od sirotinje uzimaju !! najedite se majku vam pokvarenu !! Radi ovih gladni ociju i papaka nam drzava propade... sve pelemeniti lizaci guzica stranaka razno raznih...
Sve redom koji se dokazu da su usli negdje stelom, izbaciti sa radnog mjesta a ubaciti sposobne ljude sa biroa koji cekaju sa fakultetom i rade po kaficima, pijacama, praonama za sitne pare. Bolnice, domovi zdravlja to treba procistit ako ce nas neko "lijeciti" sa kupljenom diplomom i dobivenim radnim mjestom nekom vezom, onda je i meni vrijeme da sebi pocnem kopat 2x2 i rahat dusu odmorim.
neustavna pramilitarna , teroristička organizacija zvana SIPULJA koja je ukrala ustavne nadležnosti od Republike Srpske , djeluje protiv ustava , na poziv Kantonalnog tužilaštva i suda ? svi članovi ove organizovane kriminalne grupe koji su ukrali nadležnosti od Državljana Federacije i Republike će biti pohapšeni kada dobijemo demokratsku valst koja će poštovati ustav i volju Državljan Federacije i REpublike
Vidi se da nismo pročitali Zakon o Državnoj Agenciji za Istrage i Zaštitu... http://sipa.gov.ba/bs/pdfbs/sipa27-04.pdf
zakon je neustavan , i donešen je protiv volje Državljana Republike Srpske , Ukinuli ste ustav BIH , hvala vam na tome
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kad se sve prebroji, u BiH imamo preko 30 policijskih institucija... jel ko svjestan toga?
Samo hapsi korumpirane budzetlije!
U Tuzli se sve pokrenulo i izgleda postepeno i polagano mjenja, a sta je sa ostalima? Kao sto vec neko napisa ovakvih clanaka bi bilo danas 10 da SIPA pocne jos zesce da djeluje.
sve se fataju neki lijevi akteri ,a oni glavni od kojih sve ide ništa,kontaju narodu da zamazaju oči ovim ,a svi znamo da su glavni akteri političke stranke dok od njih neko ne fasuje nema pravednosti
SIPA, FUP i MUP RS-a i Policija Brčko Distrikta, su jedine vrijedne, kvalitetne, policijske agencije i sigurnosne agencije u državi. Kantonalni MUP-ovi, kantonalne sudske policije, kantonalne ispostave federalnog MUP-a i granična policija su običan šljam na državu BiH, i Federaciju. Koordinirane policijske akcije u suradnji sa svim pomenutim institucijama su rješenje za ovu državu i izlaz iz dubioze, jer Vojska nema moć, niti će je imati, s toga je najbolje da budemo i da ostanemo — Policijska Država.
Ti pojma nemaš!
to je tvoj argument, naravno, to je uvijek i bio - pravi probošnjački stav
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
krenulo je :)
bez obzira, krenulo je :)