Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto inicijali kada nije maloljetan...Dajte ime i prezime genocidasa, da se zna koga se treba paziti.....
Koga se treba paziti? Valjda kome treba obje ruke polomit :) lako je na starca od 73 godine,što nema muda da prebije kakvog njegovih godina :)
zrtvino ime i prezime a napadacevi inicijali ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
DaBogda jutro ne doživio taj momak, fašista, nacionalista...Od malih nogu mu je glupi mozak nacionalizmom punjen...Seljak jeda glupi.
zato treba zabraniti svaki extremni nacionalizam bez obzira bile to vehabije,cetnici ili ustase p.s. ili bilo koji drugi oblik extremnog nacionalizma...
nacionalizam=fašizam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zvornik ima slavu! I onda ove komunjare smrdljive počnu nešto da seru kako im je u Sarajevu ovako ili onako a Zvornik ima slavu! Hoće li mi neko od crvenih objasniti kako jedan gradić može imati slavu? Jeli mamicu vam nataknem komunističku, kako?
I nisi muslimancic nego dezurni cetnik za podmetamje smutnje
Za ovog muslimancica!!!!!!!!baku nisi zapalili mladi muslimani nego cigani,,,,
ova zemlja je odron i dno dna po svakom mogućem pitanju...
U njemačkoj svako tursko dijete čimprohoda postaje član nekog bokserskog kluba da di se kad zatreba moglo braniti Treba da i Bošnjaci barem u povratničkim mjestima rade na tom.
Ovo je preslo sve granice al stvarno ! Neka samo jos neko kaze da su srbi i hrvati ugrozeni u BIH odma cu povratiti.
Izgleda da je došlo vrijeme da počnemo za njihove praznike udarati kontru i da njihove povratnike počnemo maltretirati jer oni samo poštuju zakon sile a i Islam nas uči da treba da vraćamo kada nas neko napadne. Naš narod je godinama razmišljao u fazonu "ko te udari po jednom obrazu ti mu okreni drugi" što nije u skladu sa Islamom i čemu nas Islam ne uči. Nema druge nego vratiti i to duplom mjerom.
Kada su najpijaniji onda su i najhrabriji.Nista novo za tu sortu.
Srbi su međedi
sto se ne udruzise dzematlije pa ne izudarase govna, da im nikad vise na padne na um! pa nek priča se izudarana tri pripadnika srpske nacionalnosti od ljudi koji su krenuli da klanjaju bajram namaz!
Doce vrijeme kad ce se bijeda cetnicka morati ulizivati nama u BiH jer od nas i ZAVISE!!!! vidi se da su sve planirali cekati ga u 4:45 i prebiti pa zalosno..... svi CETNICI SU ISTI....oni nas od 92 do 2013 KAMENJEM KAMENJEM KAMENJEM I DOK POSTOJE TO CE RADITI ali ali ali 500 godina nece docekati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daj ime da mu se sutra sahrana obavi majku li mu ***
oooooooooooo turciiiiiiiii sretnji vi praznik, NAMAZ RAMAZ TURCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D
Ko je tebe ucio geografiju?
Hebo to, ko tebi dade pristup internetu? O_o
kakvo mora biti razmisljane takvo nesta da naprave,i sta su dobili to sto su uradili zatvor naravno,
hrabri genocidasi iz zasjede napali starca u mraku,to bas lici na smrde. to su ti heroji mamicu im njihovu p.obit govna nista vise.