Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General Atif jedan je od NAS
@KIKS3R pa onda si od nas. u suprotnom si od njih. Hag, lekcija iz historije, malo procitaj, sta ostatak svijeta uci i zna.
@fildzanDrzava3 hihihihihihi niko gori od vas preko 1000 godina dobili hahahaha jedini osudjeni genocidasi nema dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad optužuju i osuđuju Hrvate i Srbe, onda sudovima treba vjerovati, dokazano je da su zločinci. Kad optuže njihovog, onda je on heroj i nikakav sud nema vrijednost.
jako pametan lik, naredio streljanje zarobljenika pred kamerama... još kada mu hrvatska napakira napad na zadar....
Ja volim ispijat lahve od kafića do kafića koje mi plaća dojaspora
Pogledajte statistiku zadnjih 5. godina o uhapsenim ratnim zločincima...sve ce vam biti jasno da je promjenjen karakter rata u BiH...zahvaljujuci EL Baketu i njegovim kadrovskim rješenjima...
@inspekt....Dodik otvara ozil za cuke......nema vremena za ovaj corkus
Ko o cemu, djikan o zlocinu.. poklopi se pripadniku genocidnog smeca...
Generale samo ponosno, nemas se cega stiditi, nemas oraha u dzebu. Samo malo srpljenja proci ce inovi posljednji trzaji neprijatelja aBd.
SVI SMO MI ATIF DUDAKOVIC , A TEBI BAKIRE I SDA PODRUMASI SE SJETIM FAMILIJE !!!
izdrzite vitezovi bosanski
Kriv je onaj ko je na vlasti 28. godina...
na koga misliš? SDA, SDP, SBB, HDZ, SNSD, SDS....ko ba? Svi ili neko konkretno?
Džaba što su tehniku imali, pred silom nebeskom đikani se razbježali. Dudak svojim borcima naređuje, žene i civili, to se pošteđuje. A iz Slavonije Martićevi veprovi, ne trajaše dugo, odvezoše ih traktori. Kladušaci Babini želješe autonomiju, kada pade Pećigrad, dadoše u bježaniju. Arkan đikane da ohrabri dođe, od tenkova JNA osta samo gvožđe. S Juga krenu Alaga, iz Cazina tuče praga. Prema Krupi Bužimljani pohrliše, ljuti krajišnici i Ključ oslobodiše.
sto hgoce da proletimo kroz institucije
Evo dokle nas je dovela minder politika SDA, umjesto da postabi stručne ljude u policiju, sudstvo i tuzilastva oni su postavljali poludebile nepismene sa fakultetima iz Travnika..e sad help, help, help
Evo dokle nas je dovela minder politika SDA, umjesto da postabi stručne ljude u policiju, sudstvo i tuzilastva oni su postavljali poludebile nepismene sa fakultetima iz Travnika..e sad help, help, help
Evo dokle nas je dovela politika SDA, baš nam je onako kako smo zaslužili...
U BiH po Ustavu ne može ni teoretski jedna stranka voditi politiku više od 33%
Ma što nas Holbruk ne pusti još samo mjesec dana. Danas bi se ovi četnički komentatori rađali po Čačku i Negotinu i kupali se u Moravi. Pričali bi im očevi priče kako je nekada bilo lijepo u Bosni.
Sve je ovo kriv EL Bake i njegova nesposobnost...od žrtve smo postali zločinci a svako malo otvorimo grobnicu...
@inspekt......Norod zna......