Komentari (469)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet SDA kadar upleten u kriminal.
Fino je Konakovic najavio da ide SANADERIZACIJA SDA BAGRO !!!
Ma kud bi oni 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
TV Hayat bi morao da se javno izvine gladaocima, posebno muslimanima, jer je u vrijeme Ramazana na prediftarske programe dovodio goste koji sada mahom bivaju lišeni slobode radi kaznenih djela mita, korupcije, utjecajem položaja, nepotizmom, lažnim predstavljanjem... Sve u jednoj rijeći kadrovi SDA. Ovim činom uvrijedio je osječanja muslimana i poistovjećio Ćasni mjesec Ramazan zas nečasnim osobama.
Hoćemo ukidanje Hayata zbog lažnog trovanja pravih vjernika predstavljajući ove lažne vjernike ali velike kriminalce kao pozitivne primjere društva
pa hayat je sda televizija. koja to druga televizija u predizborni marketing stavlja video zapise samo jedne stranke. i prenosi uzivo mitinge samo od te iste stranke. ja sam mislio da sanjam...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
....''Hadzije su sebi podijelili rejone, djecu evakuisu avionima, a ja se osjecam bezbjedno, kao zebra na Brionima''...
Ako padne "Asim me posl'o" ima nade za nas.
Pustiti ce oni njih sve samo dok trojka postavi svoje ambasadore. I ako je sta jamio to su vrlo tesko dokazive stvari. Ali ce posluziti dovodjenju drugih ljudi na ambasadorska mjesta.
Hahaha znači za Bajram neće imati goste na Hayat-u sem ako ne bude live iz KPZ :)
samo hapsi bosnjake iz sda,jedino tako je moguce napravit veliku srbiju i veliku hrvatsku
SDA!? Bosnjacima pored ovakvih njenih clanova ne trebaju drugi neprijatelji.
Nisam protiv hapsenja, treba sve u aps ali se pitam kako nejma nigde vise lopova neg samo u sarevu, uzgleda da su u grude i laktase sve neki posten svjet. Ovdi je hamerika uplela prste isto kao i embargo devedeset i druge!
samo hapsi!
Ovo nase tuzilastvo samo ove svjeze sa vrha hrpe ganja. Nigjd onih velikih riba koje su treba davno tuziti. Valjda zatrpani pa ne mogu da ih izvlace. Zato prvo ovu mladjariju koja su imala jedan mandat. Nisu niukavim semama, tako da tuzbe protiv njh nece bihuzuriti valike ribe, niti ce se tuzilastvo morati puno zahmetiti.
Hadzibajric i Memic 1 mandat!? Sitne ribe!? Neko nije dobro informisan
Ovi ce izgleda u zenici osnovati organizaciju mladi muslimani 2
Upropastishe zgradu sa klima uređajima. To se ne postavlja na celnu poziciju. Kao u Pakistanu
Kažem ja bolje da je nastavio rezat' *une.
Kakav sistem i zakon, lopove hapse tek kad sidju sa vlasti. Dok je na vlasti nije bio lopov
Samo hapsite,ko god je uzeo marku neka odgovara. Valjalo bi kad bi se malo hapsenja vrsila i u hercegovini ili u rs. Ovo izgleda samo u Sarajevu kradu.
Sve ih je Bakir stitio a znao je vrlo dobro za sve afere njegovih pulena, Zato ne zasluzuje da bude ni predsjednik ojadjene mu stranke