Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi vi ugostitelji trebali biti povlasteni u odnosu na gradjane? Neka se prvo ociste trotoari, tramvajska i autobuska stajalista, dvorista i prilazi ispred skola i slicno. Zaboli me neka stvar za vase hotele i restorane na brdu
A i da te ova Aida masira dok slusas Mozarta i Beethovena
I mi smo ogorčeni cijenama vašim pa šutimo i pušimo.....kolike viked pazare imate do sada bi trebali imati svoju službu kad se toliko brinete o svojim gostima
Odvratni Tarik Jasarevic, postratnoprofitersko balijsko smece, malo Alija malo Fahro, nek se guzice lizu citav zivot
Cuj brata, kaze zajednicke institucije... Drzavne institucije, Tarik moj, drzavne... Propaganda te unisti, gdje je karakter?
Ništa, ja slučajno ovdje samo da kažem Dragani , pozdravi mi molim te Miću Stanišića kad ga vidiš. Samo mu recu Hama/Hamo/Hame.
Nek Jasarevic od SBB-ovske love kupi grtalicu, pa pomogne časnim ljudima koji čiste ceste.
Pazi Jašarevića Fahraonovog druga. Predsjednik Kantonalnog odbora SBB-a u akciji 😂😂
Što se mene tiče Pino se može i zatvoriti. Nije me snijeg otjerao nego vi gospodine Jašarević. Otjerali ste me sa vašim vikend menijima koji su skuplji 30% i time što nema alkohola. Zamislite moje objašnjavanje prijateljima iz inostranstva zašto ne mogu popiti pivo na turističkoj atrakciji.
Jašarević precednik kantonalnog odbora SBB-a, cunami, poslovi, Gazi Husrve-beg...
Hahaha,ja faca tuznih....Pa kad ste takvi skolovani,fini biznismeni kako vam nije bilo poznato da vam je objekat u planini i da je moguce da nekad bude i snijega?? Normalno bi bilo da svaki veci ugostiteljski objekat gore ima u voznom parku i jednu ili dvije grtalice,ali ne marke Mercedes.Audi,BMW,Porshe,nego Caterpillar ili John Deer... Pomozite i vi malo finansijski drzavne sluzbe ciscenja..
Napravili vehabijisku planinu bez kapi alkohola... nek vam Islamska Zajednica čisti puteve...
Aferim za komentar.
U podnožju postaviti lopate koje svaki zaljubljenik u čist zrak zaduži pri polasku. Usput očisti ispred sebe i po povratku razduži lopatu. Ovim se besplatno očisti put, smanje se troškovi održavnja i poveća kondicija svakog pojedinca. Što bi se i birvaktile reklo u zdravom tijelu zdrav duh
Pa zabavili se ljudi oko žičare, koga briga za put
želio da napisem komentar ok kad ono pise komentar prekratak
To nije ok
zašto brišete komentare kad se za ovu kaže da je pjevaljka. pjevaljka nego sta je
Bolje da si napisao jebaljka..
joj evo me lopatam do ove mlade
Ukinite entitetsku granicu pa ćete znati kome plaćate porez (ako plaćate) i ko nije popravio ili očistio put.