Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pod hitno svim policijama svijeta dostaviti kompletan spisak pripadnika tzv armije BH, paravojne formacije koja nikad nije postala legalna, jer nikad predsjedništvo Bh nije legalno uspostavilo takvu formaciju i koja je vršila napade i pokolje nad legalnom akntifašističkom JNA, potom nelegalno napadala nemuslimansko stanovništvo gdje je god mogla i vršila zločine gdje god je mogla.
Zalosno je ko sve predstavlja ovu drzavu... a jos zalosnije kolikk se jadno i naivno kameleon Crnadak pravi blessv...
Zahvalite se Dodiku jer vas je on izdao.Da nije bilo njegovih prica u svoju korist, taj izvjestaj bi ostao u ladicama.
Pusti ih kralju nek kmece nista drugo ne znaju od 92
Trebao je barem baciti oko na izvjestaj ali mu je ono pobjeglo😊
Čemu sad ovolika buka, spisak je napravljen uz odobrenje vlade rs-a. Taj spisak je proslijeđen njemcima na kriminalističku obradu, što je sasvim uredu i za njemačku jer joj nisu potrebni ratni zločinci, nego normalni ljudi koji dijele načela demokratije i suživota. Ko zna šta i kada tim idiotima može da padne na pamet.
pametnije djeluju ove udruge nego i bakir i sda i sve bosnjacke stranke.... Crnadak nije naivan i namjerno to radi i opstruira, ne dajte im mira i vrsite demokratski pritisak neka se zlocinci proganjaju ...