Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušaj nekog lika da bude kontraverzan. Nisam ni znao da postoji dok ga niste počeli vrtiti po ovom smr dljivom portalu
Voli vas klix ubacit u masinu
Klix centrifuga..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I Zeljko, Bake i svi nasi politicari koristi zrtve genocida za svoju samopromociju u predizbornim kampanjama. Da li su oni ista bolji?
Pogani,obrij tu rijetku bradicu i okupaj se
Nemojte ga izazivat. To je onaj jedan od mušketira. Izgleda najza.ebani.i od svih.
Primitivci još žive u kasabi Sarajevo ograđeno trulom kasabskom tarabom i vire kroz rupe u tarabi. Ostavite talentovanog pisca u usponu na miru. Da ne biste da i on bude multietnikos kao vi u ekstremistički gradu. Nato će vas doćerati u suru ko jadnog Jašara. Sloboda za Jašara.
Da vi niste okot genocidnog ustaškog cvića. Genocid je bio nad ubicama krvavih ruku od srpskih civila. Biznisujete dobro na lagarijama.
Bazduljavi Bazdulj sa onima kojima bazdi iz svih otvora na tijelu,sta je cudno ?
I bazdi bazdi Bazdulj na buzdovanluku ubudjane buzdovanom razbuzdane svesrpske Krkan Luke Buzdovane Bazdulje rijecima moje generacije : Sa one strane Drine kazu da si Buzdovan sa ove jos uvijek te zovu Papak. Ah.
Vala liči na onog Handeka, hajvän.
Kako lijep tekst, ovakve ljude treba za savjetnike. Hebote, pa naši političari neznaju pričati. Zamisli da Bakir zna ovakav tekst sastaviti. Zamisli.
Neobicna reakcija.
Udruženje žrtava uopšte nemora pisati nekom Srbinu.
Najveća greška je što se ovom čovjeku dqje medijski prostor i što ljudi reaguju na njega,
gospodin Buzdulj nigde nije omalovažavao ubijene u Srebrenici. ne znam čemu histerija u islamskom delu BIH
Koji smo odron od naroda kad ovom “niko i nista” posvecujemo paznju. Ova glupa hajka na ljudsko smece nazalost vise govori o nama. Za to bismo trebali biti vise zabrinuti.
Tuzna prica ovog tipa. Ne bi mu bio u kozi. Ostavio rodjenu majku a usvojila ga zla maceha koja ga koristi u cirkuskim predstavama. Otuzna i usamljena je to egzistencija. Tma i tmaca nepregledna.
vidim upućen si u privatni život Buzdulja :D
Uopšte mi ne predstavlja problem to šta Bazdulj radi, niti s kime se druži. Problem je što sam uopšte morao saznati za to. Nebitan lik, što se mene tiče, sko mu je volja, može se upisati i u četnike.