Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da tužilaštvo BiH treba voditi predmete o napadu na povratnike u RS jer je to ključni element Dejtonskog sporazuma povratak ljudi.
Znate kad će đikanima biti dosta ubijanja? Kada ih se počne kažnjavati.
Upravo tako. Ali kada imas posla sa ovakvim zvijerima, koji niti imaju stida niti obraza, onda se mora shvatiti da se treba braniti svim mogucim sredstvima. I neki kazemo necemo rat!!!!! Pa vec je rat...ubijaju nas i dalje kao da je rat!!!!
Sace on samo dok izadje iz dodine bulje.
Samo vršiti pritisak sa svih strana. Treba imati bar malo empatije sa ljudima koji proživljavaju apartheid u svojim kućama.
hoćeš li ti raditi ili očekuješ da ti šef kosač kaže da se povučeš sa te funkcije kao Knežević
Sto se ne smijeni ovaj kloc