Komentari (1179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ce izdat RS,za kutiju proteina.
Kad bolje razmislim ovo i jest pravi primjer srpske casti, čarape na glavama, puske u rukama, istetovirana tijela, bolesni umovi. To je to.
“Kačavendini dječaci” 😀😀😀
Podsjeca me na 92 kad je glupi alija rekao da za rat treba dvoje,kakvu ce sad glupost izvaliti ridjobradi i opet ostaviti muslimane da se sami snalaze,e ovaj put ko god bude branio bosnu taj je totalni idiot,pametan covjek jednom pojede gofno
Preko ovakvih organizacija se obicno pokusavaju uhljebiti "kamiličari"i ostli lezihljebovici svih vrsta,ali dobri su da straše narod,da se ne bi koji glas ili kakva multietnicnost omakla!
Nivo intelekta i obrazovanja se da uociti i u tome sto im je u nazivu udruzenja "Srbska" a u nazivu entiteta "Srpska". U kom se ono razredu osnovne to uci?
Svi zajedno, nisu procitali 3 knjige
Kakva srpska cast - cim covjek vidi njihove fizionomije lica vidi se da je rijec o gostima iz Azije, najvjerovatnije iz juzne Osetije. Mislim da bi BiH cijeli slucaj trebala prijaviti UN-u, alarmirati medjunarodnu javnost o pokusaju ove azijskih pokrajine da potpali ratni fitilj u Evropi.
Vidi ih, majka ti jadna, udruženje predstavnika biblioteka RSa.
Da,uz jos poneku kulturolosku instituciju.Ovaj jedan mi facom"nagoni"na filatelistu!
nekidan citam oglas "pripadnik ISILa trazi pripadnika 'Srbske časti' radi intimnog druzejna".
svi napuhani kao baloni od steroida kao tovljena krmad ...tipovi iz teretane sa torbom punom energetskih pica. kocakasti, mekani kao da su napraljeni od zenskih ulozaka i stiropola . imaju pozu prekrstenih ruku kao izbacivaci iz dskoteka. nijedan nema curu sexualna orjentacija vrlo upitna.galofak pojeo mozak, muda nemaju. posto glavu ne mogu nabiladati , glava im izgleda kao zrno graska na lubenici.kukavice koje tetovazom i umjetnim misicima plase djecu itd
Svaka cast na opisu
Jos jedna greska seljackog mentaliteta...ne treba obracati previse paznju.
Srbska,zar nije Srpska mamu vam nepismenu zicnem
isti qurac
Nista, poredim ove rmpalije i sarajevske pedercice s frizuricama i uskim farmericama itd.
uvijek je dodo imo jednu interventnu grupicu da ga brani kad seljani podju na njega..ali nezna jadan da je gadafi ili sadam imali vojsku citavu pa dzaba opet...
Hahahaha... Udruženje krmaka?
Jesil se to napOoolila? 😂
znam da jesi.. meni ne mozes slagat ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nedo bog da kroz sarajevo prode tKozvani 50 vehabija srbi bi odmah ratno stanje proglasili koja su to gamad