Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i novinara ima ko žohara. Kad vidim pojedince koji su srednju završavali sa dovoljnim uspjehom iz bosanskog jezika,a sad su novinari dođe mi da povraćam. Zato i jesu ugroženi. Zbog neprofesionalizma,činjenice da dozvoljavaju da im političke stranke kreiraju članke , moraju biti izloženi pritiscima.
Sumska je to, sta ocekivati?
cuj njima ugrozena prava,a napadaju izgladnijeli narod u Beogradu...
Kojih ba novinara, huškači obični. Sav nacionalizam se prenosi putem novinara.
Uvijek u sluzbi politike.
Ma nije tesko sjedit kod kuce i izmisljat price bez dokaza, ne brinite se, to cete moci uvijek raditi
Gospodo novinari, oprostite, ali i nama ostalima je sve teze i svi se nalazimo u jako teskom polozaju, valjda je to jasno. Zamislite kakve pritiske trpi radnik u privatnom sektoru a sa kakvim se tek susrece radnik koji je neprijavljen, koji guli za dnevnicu da bi nahranio porodicu. Vas novinare kad uporedimo sa ostatkom "svijeta" vama je sjajno, tako da ne vidim bas neki smisao u gore napisanom. Shvatite niste jedini koji tonete, tone cijelo drustvo i sto prije shvatite lakse ce vam biti...
Normalno da je sve tezi polozaj,kada Dodik sve kontrolise i neda nikome pravo slobode,jedino sta njemu odgovara,rezultat vidi se u Beogradu dodikovi novinari preprecili protest,gdje ima to u svijetu da se novinar mijesa.
Додик, какав је такав је, можемо га сменити. Док код вас, владавина прелази с колена на колено.