Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo progoniti UZP-ovce svim raspoloživim sredstvima.
Hrvatska i Srbija su agresori na BiH.
Srbi su jedini narod na svijetu sa sedam presuda za genocid jednog medjunarodnog suda a Hrvatska je potvrdjeno učestvovala u ratu u BiH. Ostadoše mrlje za sva vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je BiH država kao što nije, oni bi dosada zbog privrednog kriminala sjedili u zatvoru i nebi ni imali priliku da bilo šta komentarišu
Hahahaha,glasajte sad s njima za "neovisnu BiH" ustaše.. :))) Ebali vas oni...
Ganjaj naciste dok ih god ima.
Pamet nije sala hahaha http://www.deutschlandfunk.de/ns-zeit-der-muselmann-hitler-und-der-mufti.886.de.html?dram:article_id=398677
Usput druga Dragana, upravitelja humanim resursima (kako prikladno) mozete tuziti i za narucivanje logorasa za radove u Sokolu.
"...Osuđeni su po više tačaka optužnice, među kojima je zločin protiv čovječnosti, kao i ubistva, progon i zatvaranje Bošnjaka." Nitko na Haškom sudu niti jednom riječi nije spomenuo Bošnjake, već muslimane s malim slovom "m". Zato nemojte iskrivljavati činjenice.
U ratu svi radili sranja i jedna takva tuzba povlaci druge strane da reaguju
Bujrum, ako ima osnova, neka svako odgovara za svoja djela !!! Pravda je potrebna itekako.
Udrite po ljigavcu i bezkicmenjaku covicu...
Tako je. U ovoj drzavi svako misli mlatit sta zeli. Dosta je uvreda jedni drugih !
svaka cast "hercegovci" samo tuzite , a ovi istocnjaci sto su ih pokupovali za saku maraka se usukali u trosobnim po vogosci i ne smiju progovoriti
Sudije su pod kontrolom SDA a HDZ kontrolise SDA a i jedne i druge kontrolise SNDS tako da od toga nema nista. S obzirom da su Bakir, Covic I Dodik rodjeni otprilke 1956 ili 57 a odlicnog su zdravlja oni ce vladati jos jedno 30 godina. Uz boziju volju i narodnu podrsku.
Nisu dovoljne samo tuzbe za negiranje.Trebaju traziti povrat imovine koju su silom morali prodati da bi spasili goli zivot.Zatim ostetu za prisilni rad zarobljenika.Ucesnike svih drugih kriminalnih radnji (ovdje spadaju notari,advokati,uposlenici u zemljoknjiznjim upravama i odjelima za urbanizam)koji su ucestovali u krivotorenim upisima, laznim precrtavanjima katarskog plana.Za ovakvu tuzbu je potreban novac, kojeg oni nemaju.Samo sa donacijama bi mogli doci do pravde, bez nje ce biti tesko.
Ma sve ih pohapsiti i u logore poslati, ne u zatvore
Imate tisuću maksuz selama od Bože i Drage
Vrijeme je da se Covicu najebemo nane.
Uzepovcima je dovoljna kazna što im je zamišljeni entitet označen kao zločonački podhuvat....Raspala im se politika
Bravo. Protiv svake vrste zla i zlih namjera se treba borit uvijek i ne dopustit mu da se rasiri i postane normalna pojava u drustvu !