Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzasni podaci
svako dijete mozda trpi nasilje nepismenih roditelja koji djecu po rodjenju opredjeljuju ti cec biti medicinar, ti baustelac itd... samo Njemacka..... i sta ce debil na kraju nego u Njemcku a drzavi roditelje na staranje jer nakon nekoliko godina vise i ne dolaze. ima telefon, skype, FB, sve je to jeftnije
Uz svo poštivanje teme ipak moram ukazati na manjkavosti i nestručnost u pristupu.. Gledao sam jučer prezentaciju ovoga udruženja a evo sada i ovdje se izlazi sa podatkom da je urađeno istraživanje na 7.000 ispitanika -.učenika. radi pravilnog informisanja radilo se o vololnterski pripremljenoj anketi a ne istraživanju. Za istraživanje je potrebno mnogo više akademskog obrazovanja, znanja i iskustva u tretiranju teme i radu sa djecom.
ma nista dobili neku lovu i oprali je na bolone i neke prezentacije..