Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevrejsko Sarajevo?.....mozda bi prikladnije bilo Jevreji Sarajeva
da je bogdom jevrejsko
Godine 1993-e godine jednom mladom sarajevskom jevrejinu napuniše glavu hvalospjevima o tvorevini izraelu. I on tako ode u takozvanu jevrejsku državu. Ali nije dugo tamo izdržao, pa je na kraju opet pobjegao natrag u Sarajevo. Kad su ga njegovi sugrađani pitali zašto se vratio, on reče, citiram: "poseri se ti na cioniste".
lsd?
šalom
Ja bi sve do zadnjeg groba prodo uz gratis dostavu...a tek ovo ruglo na Ciglanama...tu bi iso skroz ispod cijene
Jevrejesko Sarajevo.....??.....selite te grobove u Izrael. i svo smece koje nose u sebi
Nije problem, samo nek se zainteresovani za Jevrejsko Sarajevo nakon ture vrate svojim kućama . NEmoj mi bogati da i oni ostaju ko arapi i Fočaci !
Ljudi imaju para, neka ih.
zidovsko groblje je u rangu sa Stonehenge-om, kad turist dodje u glavni nam grad... prvo sto priupita slucajnog prolaznika a da bate dze ti je to zidovsko groblje da se uslikam d'imam djeci da pokazem.... a slucaji prolaznik mu valjan odgovor dade... ja sam musliman ne volim ti ja zidove heheh xD
Aman svi nam prisvajaju Sarajevo..a Saraj'vo samo naše... 😂
Steta sto se je broj jevreja toliko smanjio do danas. Isto se moze reci i za srbe koji su otisli. Sto vise razlicitosti to je turisticki bolje za grad.
Niko ih nije ćero, sami su ošli
@maximus75 Nisam ni kazo da ih je iko ćero
PRIKAŽI ODGOVORE (1)