Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka je na mjestu...
U pravu su sve!!! Srbi nisu ugroženi u Federaciji niti su diskriminirani!!! A ovo što su napisali je sve tačno!!! I treba zaustaviti ovo fašističko ponašanje!!!
....nisi ni ti srbin al ti niko jos nije objasnio, pravoslavac prljavi!:)))
Kome se ratuje , molim bez mene. Meni dosta. Aljo je priznao i kraj. Ne preko mene i moje djece. Jebala vas sva bih
Ako se nastave ovako ponasat dobice dzevada galijasevica umjesto ramiza
Ma ova udruga nije uopce u službi SDA to se samo tako čini jer oni brane sve žrtve i osuđuju zločince poput Arifa Dudakovića i Nasera Orića?? Hm... Ali nije tako nažalost.
aha zlocinci, koliko ja znam zlocinac si kad te osude npr.za UZP, agresiju , genocid i najteze zlocine a nabrojani nisu kmeeeeeeeeee do neba :)))
E ovako se vec moze! Dal' od ovoga ima sta to ne znam, ali ovo je legitimno pravo svakog da iskaze svoje nezadovoljstvo. A ko s Marsa pasti pa ukidati ime RS-a nastalo u Dejtonu, bilo je politicki glupo. Ili su se mozda SNSD i SDA dogovorili da zabavljaju narod i skrecu paznju s problema?
ako ovi misle da Bošnjaci spavaju varaju se, poceli su da brane zlo u BIH ali to nece proci i ne traba nama sda da se pobunimo protiv zla.
Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
ja bih preporucio ,,BOSANCIMA,,jedan bunt da svi stavimo bijele trake na ruke da nas incko i ovi eu promotori genocida sve dok oni ne odu iz ove krvi natopljene zemlje jel ovo inckovo i ovog iz oscea i wigemarka pod zastovom osudjenom u hagu je prevrsilo svaku mjeru jer kroz istoriju oni satko zrtve obiljezavali
Bravo SDA! Niko ne zna skrenut pažnju narodu ko narodna stranka krađom za boljitak! De malo raju nafurajte da će bit rata pa da zaborave da nemaju šta jest i da nemaju čime grijat bijedne kosti. Bravo ZELENI!
Ne vole nas i ne podrzavaju zato sto smo muslimani i zbog toga su nam uskracena osnovna ljudska prava ,dostojanstvo,pravo na zivot,pravo na jezik...zato se tolerise napad na drzavu,demonstriranje vojne sile i zastrasivanje povratnika prezivjelih zrtava genocida,zato se podrzava tvorevina Miloseviceve,Karadziceve,Mladiceve tvorevine i ideologija iste...sve zato sto smo muslimani i nemamo mjesta u krscanskoj Evropi .
Kakvo dostojanstvo i pravo na zivot? Kakvo pravo na jezik? Sto se niste bunili u prethodnih 1000 godina na vase pravo na jezik a ne tek od 1992 kad ste i izmislili taj jezik koji pricaju i Srbi i Hrvati i nazvali ga Bosanskim jezikom iako se gotovo 100% Bosanaca ne izjasnjava "Bosanac"? Jel vas neko ubija pa nemate pravo na zivot? kakve su ovo manipulacije i laganje od strane muslimana u BiH da Bog sacuva
varaga..didji na c.vilu nosim pomije kod kontejnera , nije ljudski da legnes gladan!:)) Pozuri Milutin vec krenuo!:))) .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto se ljudi ljutite na incka ne moze on protiv sebe i njegova zemlja je isto radila jevrejima kao sto su dodikovi prethodnici radili nama i za isto su presudjeni samo oni u ninbergu a ovi u hagu ista im je ideologija da nema mjesta za razlicite i druge
,baketovi poslusnici
Joj ovih satelita SDA. Majke Srebrenice, Udruženje logoraša, Boračke organizacije, Sindikati, SPUS. Valja to sve istjerat a postaviti nestranačke ljude.
Niti za jedan od ovih problema Bošnjaci nemaju pravo da reaguju, nemaju pravo da pitaju sud da li je to u skladu sa evropskim konvencijama", navodi se u reagiranju, uz pitanje - Zašto? Zato sto ste muslimani! Tuzna istina lazne demokracije u krscanskoj EU.