Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Mile ublehaš i on se finansira iz MMF prvo sebe treba oznacit kao stranog agenta
penzioneri su najsumnjiviji.To jede cjeli mjesec a kofol penzija 5 stoja
Hahaha vi ste svi komplet za proucavanja...pa vi ste krivi sto dajete pare od MMF-a, nisu se penzioneri zaduzivali ccc
Koliko ovde ima ogranicenih,sa pola mozga i bez mozga skroz da je to strasno,MMF nije nevladina organizacija bar nekad kad nesto komentarisete procitajte hesti na tu temu,jebo vas Dodik sve redom...
😂😂😂
Ovo je ciljani zakon. Uskoro ce se saznati protiv koga je usmjeren kada dodju izbori. Jer svako ko ojaca na izborima u rs bit ce proglasen stranim agentom jer ce izmisliti da je dobio donaciju iz vana i bit ce suspendovan po ovom njihovom zakonu.
Pogledaj malo zakon o NVO,u Americi....
Svinje zaražene afričkom kugom nelegalno su prevožene i prodavane na području Hercegovine. Zaražene svinje su pronađene na područja Nevesinja, Bileća, Gacka, Ljubinja i Berkovića, a šverc se odvijao u toku noći. Svinje su pronađene u ukupno 24 domaćinstva.
Stanovnici banjalučkog naselja Lazarevo protestovali su zbog ispuštanja gasova iz fabrike “Livar Jelšingrad”. Okupljeni su zatražili od Inspektorata RS da izvrši mjerenje štetnih supstanci u vazduhu i da se ispuštanje štetnih gasova zaustavi. Tokom mirnog protesta dogodio se incident, jedan od vlasnika livnice, Savo Antonić i počeo snimati građane, a potom nasrnuo na njih. Antonić se ponašao arogantno, potom je prišao jednoj ženi i odgurnuo joj telefon, dok ga je snimala.
Znači moj Otac koji je 30g proveo u Austriji, i penzionisan i živi u BiH, on je strani agent.???
Ako ima otvorenu NVO i ako ne udje u registar normalno je da se moze tako smatrati,ali penzioner nema veze sa NVO....
Svi smo mi agenti jer svi smo u kreditima . Koja Drzava je samostalna sto se tice financija . Sami sebi probleme stvaramo da bi opstali .
U pravu su ljudi....primaju penzije nista ne rade javno a ko zna sta u ilegali rovare🤣🤣🤣🤣🤣
👍👍👍🤔
Hahahahahahahahahahahaha ... nisam nikad mislio da ce mi punica dogurati do stranog agenta .
Hahaahhaahahahah
Ahhhahhaaa..., pa stvarnooo..! Ako ništa , ipak malo duha..,..🤣 Ljudi , poslije svega , dozovite se ..i zajedno sa svim stanovnicima lijepe naše države 🇧🇦, hajmo zajedno u Evropu..Ako to uspijemo , sve drugo neće biti više važno...
Hahahahahah hahahahaha
Ovi iz genocidnog rs su baš za viceva...
Jebali ti mi mater
Mile kukala ti ona što joj pjevaš. Ima da te tvoji zubima zadave kada se pipa sada zavrne. Insalah!