Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako su i 92' upadali a mi ovce bil,i kao sto smo i sada bleeee
666 Da istina.Mup Rs nije pretresao oni su samo samarali novinare na ulici u centru Sarajeva.Danas njih,sutra mene a prekosutra tebe.
Haj bar jedna vijest u vlastitoj produkciji. Šalu na stranu, bar se vidi kako su ažurni drotovi kad gori pod nogama gospodi... odmah odmazda u punoj snazi.
natasasatova (Registrovana 29.12.2014.) (ip adresa u banjaluci 92.241.129.168) 29.12.2014. u 17:32 +1 ubij,ubij cetnika!
Primjecujem na portalu nekoliko novih likova, Registrovana 29.12.2014, Registrovan 29.12.2014, koji dodaju ulje na vatru, a u fazonu ubi cetnika itd.
U jedinstvu je snaga
Ne znam. Neka tužba za nezakonito i nepotkrijepljeno dokazima oduzimanje imovine od strane mupa koji nema nikakve ovlasti u ovom dijelu države, za nehumano ponašanje prema novinarima klixa, uskraćivanje lične slobode, kao i slobode mišljenja, izražavanja i pokušavanje iznuđivanja imena lica koje je dostavilo izvjesni snimak - što je naravno nezakonito. Svaki novinar ima pravo i odgovornost da zaštiti svoje izvore. I naravno jedna tužbica za pretrpljeni emocionalni i psihički stres, kao i naknada za svu materijalnu štetu. Badum-tsss. Kakva šala, nismo mi ta vrsta države.
Bravo za federalne mamicu vam jos su trebali sa kokardama i bajonetima uletiti
Sta je opravdano da cetnici provode torturu po Sarajevu mars u 3 pm
Moram ponoviti... Za ovo neko mora krivično odgovarati. Da li je krivac u MUP-u KS, FBiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela... ne znam, ali je sramotno da se dozvoli policiji drugog entiteta da na teritoriju na kojem nema nikakve ovlasti krši zakone, ugrožava nečiju slobodu i otuđuje imovinu. Ovo je poniženje svih nas, ne samo u Sarajevu, nego u cijeloj državi.
Cekamo odgovor Igora Todorovica, sudije Općinskog suda u Sarajevu, on ce nam najbolje objasniti po kom zakonu je donio ovakvu odluku. "Predvođeni Sinišom Kostreševićem, policajci su donijeli sudski nalog koji potpisuje sudija za prethodni postupak Igor Todorović, sudija Općinskog suda u Sarajevu."
dokazni materijal je odavno nestao iz prostorija redakcije i preselio se na sigurno mjesto
Da čujemo šta kažu paraziti iz: SDA, DF, Naše stranke, SBB, SDP, BPS, BOSS, i ostalih parazita koji žive na državnim jaslama. Oglasite se ako imate "testise". Oito ih nemate.
@666 Šunjak idi na svoje šumske portale i tamo lupetaj gluposti. Nemoj da nam zagadjuješ havu u Federaciji.
TREBA OBJAVITI SLIKE SVIH ŠUMNJAKA KOJI SU DOŠLI DA PRETRESAJU PROSTORIUJE KLIX-A. TU SPADAJU ŠUMNJACI I DOMAĆI IZDAJNICI IZ KANTONALNOG, FEDERALNOG MUPA. IMENA OSOBA KOJE SU DOZOVLILE DA ŠUMNJACI VRŠE AGRESIJU NA FEDERACIJU BiH.
jel se bakir oglasio?
Nadam se da će u izuzetoj dokumentciji prnaći pročitati moje komentare o smrdljivom Dodiku i pederuši Željki.
Sad će Klix na svojoj koži osjetiti pomoć i podršku raznih vladajućih političkih subjekata.
666...il si lud il ti noge smrde, a najprije oboje.ZAVJERAAAAAA PROTIV DODIK I PAPAKSATANA:)))))))))
....ma bravo genijalac!
suspenzija sudiji koji je napisao nalog