Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDITE u srbiju pa se zalite- OLUJA JE ISLA U MRNODOPSKE SVRHE GDIJE NIJE BILO ZLOCINA NAD srbima
I zbog čega hoćete da se okupite u Sarajevu?????Jel znate šta je Sarajevu uradila Republika Srpska????Bilo ona u HR-u ili u BH NEUMJESNO JE!
Nema sta prava multietnička država ... Sarajevo glavni grad svih ... jelde
Organizatorima ovog odavanja počasti pobijenim srpskim teroristima se poremse u paradna jugofašistička stau, mrš u Srbiju pa tamo obilježavajte
Udik idite u Beograd i Zagreb a ne u Sarajevo.
Vidis, toga se ne sjetih odmah. Zasto protesuju u Sarajevu a ne u Zagrebu ili Beogradu. Kakve sad veze ima Sarajevo sa Olujom. Cini mi se da je to stvar muda.
Idite u Banja Luku kod doDicka s tom zastavom i tim porukama,..koji qurac dolazite u Sa...?
Ja samo čujem: Kme, kme, kme - izgubili smo sve ratove koje smo započeli pa ćemo sada zamjenom teza i viktimizacijom probati malo "razmazati" krivnju na sve strane i uvjeriti svijet da smo čisti, nebeski, leteći narod kojem nije jasno "ko nas bre zavadi?"... Hahahaha dajte manire nas se, tko vas ne poznaje skupo bi vas platio.
Bome volite vi iz te svoje "istorije" vaditi kako vam paše. Pa dobro, evo ti onda par info iako nije tema. "Moj", "naš", "hrvatski" (kak ti drago) posljednji kralj bio je Karlo IV., mi tu na sjeveru velimo "deda*", a dotični deda je s velikim guštom, nakon što su ga žandari izdevetali po bubrezima jer je nosio hrvatsku trobojnicu na sletu, kao klinac tamo 30-ih godina urezivao po drvenim klupama u vlaku za Beograd "J...o ja Nj. Vel. Karađorđa". A što got govorili vi o tome kako su nas "Srbi spasli od Italijana" dovoljno je pogledati svinjariju od Rapallskog ugovora koji je Vlada u Beogradu ispregovarala u naše ime. I nakon toga onaj neuspjeli abortus od Rimskog sporazuma koju godinu kasnije. Tako da mi nemoj tu patetične floskule bacati i soliti pamet s pizdarijama o tome kako samostalno voditi državu. Jer ako to na što sada Srbija zgleda je po tebi primjer dobro urođene i vođene države na koji se drugi trebaju ugledati... Ono, podijeli nam onda to što pušiš ili s čim se pikaš.
na google utipkati: zlocin hrvata nad bosnjacima
SVA SREĆA PO CIVILIZACIJU DA SE KOMENTARI SA KLIX-a SMATRAJU PRIMITIVNIM.
hm..........hm nikada u ovoj zemlji normalan zivot nece biti moguc...........previse je mrznje i nerazumijevanja...........mislim na ove komentare a ne na tekst
KO TO KAŽE, KO TO LAŽE: Oduvijek su stari ljudi govorili da oluji često prethodi bljesak.
Zbog čega protesti Srbi bi trebali slaviti Oluju!
Ko ne slusha pjesmu, slusace oluju...
Samo ga malo, sto vi ne slavite Srebrenicu, koliko vas je otislo iz nje a da niste ni sanjali da ce te zivjeti u velegradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)