Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u drzavi u tehnicki mandat, kad neko umre nek' ga zamjeni potomak i sve super. Koji ce nam ku*ac izbori kad se realno i nema za koga glasati. Ko imalo ima mozga otice odavde i to sto dalje.
"Početkom ovog mjeseca novi sastav Centralne izbore komisije BiH, čiji legitimitet osporavaju SNSD i HDZ," Mirsadeee evo krivaca pa biraj 5 do12 u rodnoj Banja Luci ili u zapadnom Mostaru da se zna
@kazanfer svako glasanje je otvranje brojnih radnih mjesta za uhljebe. meni nikad neće biti jasno da neko džaba i bez ikakva interesa po cijele dane trubi za koga da se glasa. ako je plaćen, u redu ali džaba vaziti da se neko uhljebi a ti i dalje bijeda...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zar već nismo slućaj?!?!?!?
politicari prolazni a Bosna stoljecima prkosi svakome
Gospodo kamenjarski i sumski srbi.Nece vam poci za rukom.Kao sto vam nije poslo ni bezbroj puta do sada.Dzaba svi ti dogovori, pregovori, lizanja jednih sa drugima.U Bosni ce vam kosti ostati.Osim ako se ne iselite.A vec uveliko jeste.I jedni i drugi.Bosne je bilo i bice, a vas nece, budete li radili protiv zemlje u kojoj zivite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje se radi o oduzimanju gradjanskog prava.Ako se to dozvoli, sutra ce vam jos vise oduzeti.Do gradjana je.Pitam se:zasto svi koji su protiv ne izadju na ulice?Samo velika masa moze da postigne nesto.Zasto narod cuti i trpi sve odluke vlade, koje su na stetu svih nas?
naravno da će to postati - jer begovi iz Sarajeva misle upravljati po svome - a to NEĆE PROĆI.
Srećom do sada cvjetalo cvjeće koliko je sve dobro bilo... Ironija off
Revolution in their minds the children start to march Against the world in which they have to live And all the hate that's in their hearts They're tired of being pushed around And told just what to do They'll fight the world until they've won...
veliki black sabbath. aferim
Bahahahahahah NEMAJU PARA BAHAHAHAHA
Sejdo Komšić će sve razriješiti
Šta fali i ovom datumu još bolji nego septembar onako vazda stranke čitavo ljeto trube iste svoje priče ovako ćemo odmorit pravo.
Demo(n)kratija. Vladavina naroda ili demona? 🤔 Sta nam kaze doticna u prakticnom zivotu? 😇 ili 👿?
Subota, 30.05 u 11:55 - SVI NA SEBILJ ! 🇧🇦 Kako čim se protesti spomenu, odmah krenu napadi i sa desna, ali i sa lijeva. Prpa, prpa, da se ne digne kuka i motika. 🇧🇦
Izbori su svetinja, svako ko ih propusti i ne izadje ostavi listic nekom da ga popuni kako njemu treba. Elektronsko glasanje je najveca opasnost za ove stranke vjecno na vlasti.
Pa ovo naši političari i kreiraju, da jedni te isti ostanu na funkcijama doživotno. Čavara i Novalić će biti predsjednici doživotno. Narod što je zaslužio, to je i dobio.
Primjer Mostara dokazuje da su izbori u BiH farsa,ništa bolje ne bi bilo u Mostaru,da su se i dešavali izbori...problem je u nakaradnom dejtonskom troetničkom ustavu.
Zar nije vec "Drzava slucaj"?
incko i medjunarodna zajednica to i hoce zato su to testirali na mostaru oni zele etnicki ciste drzave na balkanu da bi mogli lakse raspolagati prirodnim resursima nalkana koji su veoma veliki,jer evropa je navikla da zivi ko parazit od tudje muke
OHR želi podsjetiti..mogu polizati u OHRu..ukinite izbore..treba nam fašistička diktatura pitara, hulja i medjeda!