Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svima savjetujem da procitaju ove poruke i knjizicu u kojoj je navedeno sta je sve zateceno u drzavnim institucijama. ljudi vi niste svjesni sta se od rata pa na ovamo radilo tj nije radilo. sagledajte malo siru sliku, budite objektivniji.
Kada bi svako ko je imao udio u vlasti napravio slicnu knjizicu kao sto je to SDP uradio, i kada bi jasno rekli sta su to oni zatekli, a sta uradili na pozicijijama koje su im pripale, mislim da bi svim biračima i građanima lakše, ali i jasnije bilo ko je i koliko uradio. zato, molim SDA, SBB, HDZ-ove, SNSD, SDS, NSRzB, HSP, a dijelom i DF, da napravi iste ili slicne knjizice, pa neka pokazu sta su to i oni uradili.
15 poruka izuzetno važnih za BIH,sjest i pročitati, a najbitnije je da se iste sprovedu u djelo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva gomila ljigavaca.
Suljagić: SDP i SBB nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen -Lične uvrede izdajnika Bosne i Hercegovine mi predstavljaju najveći mogući kompliment i ličnu satisfakciju. Oni koji su spremni zarad četiri fotelje u Vijeću ministara prodati Srebrenicu i još 49 posto naše zemlje Miloradu Dodiku nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen, kaže Suljagić. Dodaje da i SDP i SBB znaju da će na izborima 2014. biti svedeni na nivo statističke greške, slično kao i njihovi partneri iz DNZ-a. -Zato grozničavo grle fotelje koje će nakon izbora moći gledati samo na televizijskim kamerama, kaže Suljagić. Da imaju imalo hrabrosti i časti, SDP i SBB bi, ističe, odmah raspisali vanredne izbore i izašli pred birače sa novom politikom koju trenutno u BiH zastupaju samo nasljednici Fikreta Abdića. -Ovako će u historiji ostati upamćeni samo kao neuspješni izvođači radova Milorada Dodika, koji naređuje i organizuje progon građana Srebrenice i drugih povratničkih zajednica u tom entitetu dok nas njegovi hizmećari u SDP-u i SBB-u ubjeđuju da je to dobro za nas, zaključuje Suljagić. - See more at: http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&id=20577%3Asuljagi-sdp-i-sbb-nastavljaju-tamo-gdje-je-fikret-abdi-zaustavljen&Itemid=58#sthash.YEYuVLIB.dpuf
Baš sam se pitao gdje su ovi plaćenici da dislajkuju, kad evo ih. Jadovi jadni, kako se ne stidite sami sebe, prodajete se za siću da lajkujete i dislajkujete komentare vezane za SDP. Najgora i najjadnija grupa ljudi, poltroni i dupeuvlakači. Prodali bi majku rođenu, a ne obraz i čast. FUJ. Gadite mi se. Nisam glasao za SDP na prošlim izborima i drago mi je! Na ovim neću pogotovu! Neću glasati ni za SDA, ni za SBB, tek toliko da se zna. Jadovi jadni!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mislim da je doslo vrijeme da se SDP- u da povjerenje,jer su pokazali i dokazali koliko su uradili i koliko rade za ovu zemlju.Jasno je da su na vlasti 3 godine,ali sta mogu vise da urade od ovoga,kad sa svih strana imaju opstrukcije i vukove koji ovu zemlju unistavaju 20 godina.
izgleda da narod vidi dalje od ovih placenickih medija kao Avaz, puna skenderija...
Skenderija govori u svoje ime, to je sve što cu reći
Svaka poruka koja u sebi ne nosi ništa negativno po BIH je dobra poruka
trebala bi svaka stranka napraviti ovakve knjizice pa da vidimo ko je kako radio dok je bio na vlasti!
Za razliku od ostalih stranaka koji nemaju sta da stave na papir sta su uradili i sta ce uraditi u narednoj godini, SDP je partija, prije svega radnicka partija i sav svoj trud i rad su usmjerili u rjesavanju problema, silnih problema koji su nam ih mnozili oni koji su s nama vladali 18 godina. Citao sam brosuru i mnogo pozitivnih stvari se uradilo, i jos vise bi se uradilo da nije bilo opstrukcija od strane drugih stranaka koji ne zele napredak nego vlas i bogacenje!
Pa vjerovatno da druge političke partije nemaju šta pokazati narodu šta su uradile, ili se jednostavno boje pokazati šta su uradile...
Nemaju sto da stave na papir, nemaju sto da pokazu narodu sto su uradili za taj narod, ali oni to pokazivaju na drugi nacin, oni to sve u staklo i beton prerade, pa tako imamo Radoncica i njegove skromne staklenike u Sarajevu, tornjevi, zgrade, neboderi, Covica i njegovu skromnu vilu blizu Mostara, Dodika i njegovo silno imanje i zgrade, stanovi, kuce, i mnogo toga sto se i ne zna! Imamo Princa od Bosne Bakira i njegovo silno bogastvo i njegove ugovore i pregovore oko otvaranja novih staklenika u Sarajevu! Zapitamo li se mi odakle su oni sve to stvorili?
a i ovo me ne zanima..........
....PODSJETI ME ŠTO TO BJEŠE HAPA IL BAR NA TREN BITI NAJEDEN... ...ŠTO TO BJEŠE,ŠTO TO BJEŠE RAŽNJIĆ... ILI BAR JEDAN MSLI ČEVAPĆIĆ.........
....5 slika pjevaju .... ...a konvoj krenooo.... ....ma nije kreno.... ......Hamuš ima u Sarajevu da prezimiš...!!!!
Svaka cast SDP-u. Ipak su uspjeli promjeniti politiku djelovanja u nasoj zemlji!
UAAAA izdajice internacionale, stidite se prokleti bili, šljamovi
Svi seljaci danas pocinju predizbornu kampanju SDP, SBB Treba ih sve ignorisati i okrenuti im ledja
za razliku od nacionalistickih stranaka koje zele podjeliti sve u ovoj drzavi SDP je puno bolja opcija , a cak sto vise uradili su dosta toga za ove tri godine iako su bili suoceni za mnogim opstrukcijama
Zivio ZELJKO KOMSIC