Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav znak pažnje, izraz poštovanja, može zaslužiti samo plemenit i velik čovjek, ovaj profa to sigurno jeste. Kršćanin sam, ali ovo dira do suza. Svaka čast i djeci i njemu, jer topli ljudski odnosi su sve rijeđi...
Ovaj čovjek je u istom vremenu završio dva fakulteta i položio hifz, a politika ga ne zanima. Ova stoka po komentarima nek razmisli jesu li im djeca sposobna naučiti tablicu množenja budući da su im roditelji jedni veliki kreteni pa nek onda komentarišu.
@MNECG tablicu množenja? Ja bi da te ispravim buraz, hajmo reći TABLICU SABIRANJA DO 10 😂 (sumnjam da oni i to znaju)
Svi koji pišu nebuloze ovdje, zamolit cu vas da se suzdrzite bar kada je ovaj insan u pitanju. Ovog plemenitog momka znam iz viđenja, a sve najbolje o njemu pricaju. Dijete šehida odraslo uz majku koje je zavrsilo dva fakulteta-matematiku i islamski fakultet i uz to je HAFIZ. Citam kako u toj medresi moraju se proci strogi kriteriji da bi tu dobio posao, a ovaj insan postigao je sve sam bez ikakvih štela i protekcija, zahvaljujuci iskljucivo svom znanju.
Umra košta 2800 KM i svaki je učenik dao oko 100 KM. Ako se uzme u obzir da se o njima brinuo 4 godine i na nastavi i u internatu kao roditelj onda to i nije skup poklon kako neki žele reći. Raduje ovako nešto vidjeti jer dok je ovakve topline među ljudima ovoj zemlji niko ne može nauditi. Aferim, aferim, aferim!!!
bolesnici. Kakav obskurantizam
Draga djeco, da vas Allah dragi nagradi za ovo djelo. A profesoru, sretan put i da mu se aBd sve dove usliše. ❤️
Podrska braci bosnjacima od hrvata. Samo saljite djecu u medrese i cuvaj te skole. Ove ostale skole su debilane.
Svaka Vam čast.
Aferim djeco! Da se od vas mnogo naučiti
Ova upotreba reči 'insan', 'Allah' i slično je izliv fašizma prema učenicima drugih veroispovesti. Pozivam međunarodnu zajednicu da reaguje
@fbUser1638740061 Nikad insana od tebe biti neće! Mrsh!
@fbUser1638740061 prema kojim drugim ucenicima? Ovo je u medresi, srednja skola gdje je sve islamsko. Nema drugih...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prelijepo da ih Allah nagradi za ovaj poklon!!
Hafiz Jupić je ovo zaslužio!
Sigurno jedan od najboljih insana koji je ikad kročio u Gazi Husrev-begovu medresu. Ostao bez oca još kao mali dječak, cijeli svoj život posvetio nauci, magistar matematike, hafiz Kur'ana i svršenik FIN-a. Ali nikada ovo čovjek ne bi mogao iz njegovog govora i ponašanja zaključiti, jer zaista nije hvalisavac i radi svoj posao na najbolji mogući način.
Ovo je divno!!! Svaka vam čast omladino!
Lijepa gesta
Allah dragi neka vas nagradi. plakao sam kao malo dijete... učenici, vi ste primjer svega dobrog.
Vrh..bravo svima :-).. i mi smo plakali kao i profesor