Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me sto Amerika ne pokaze tu moc i kad su u pitanju cetnici u Bosni.Zasto ne uhvate Mladica i Karadzica ....ma i da se to desi dobili bi po 20god.Demokratija prava.....no comment..............
hehhehehe...nema Bush sinova:) Al ima one dvije luđakinje blizanke:D
ovako bi trebalo i Bushove sinove..
A kamo dokaz da su BAŠ njih ubili??? Mogu se kladiti da neće objaviti nikakve slike ili video koji bi potvrdio njihovu smrt. Mislim da je ovo samo varka kako bi se Amerima moral poboljšao jer je sad kritičan. A da su njih dvojica životinje bez imalo milosti tu se apsolutno slažem.
"boli me briga za irak i iran, oni se kokaju a ja sam miran"
Nek' se Iracani medjusobno poubijeju ako hoce, zaboli me!!! Ali ko su Ameri da odlucuju u njihovo ime koga treba ubiti, a koga ne?
Ma ja nek nas sve pobiju!!!
ljude? oni nisu ljudi. to su zivotinje. to su ubice. to je mafije.
Odakle tim Amerima pravo da ubijaju ljude kako im se digne???
neksu ih majku im mafijasku a starog su vec skenjali kladim se
masallah