Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHA bruke i sramote. Svatko zna da ce SDA to da napuni sa mrtvim glasovima. Moje 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 male ovčice 🙂🙂🙂
SDA ima vise ispunjenih listica nego Premier Kladionica
Pitajte pcelare gdje su ...
Ide pobjeda u novembru za SDA.Kmečite Klix profili.Koliko li vas je lažnjaka.
Sve je to politika
Ma uzeli ljudi za salate, treba sad toga.
nisam ja svega mi
Samu vi cirkuzajte kreteni a posle izbora ponovo na Klix i pljuvanje na novu (staru) vlast
Pa fine kutije kad se selis za Njemacku.
Hocel bit organizovn prevoz za mrtve , ove sto glasaju iz srbije i hrvatske.
Provjeriti sva groblja i naci ako su mrtvi vec glasali :)
Kao sto je svima poznato na dan izbora na svakom glasackom mjestu se nalaze: Predsjednik i clanovi opcinske izborne komidije tog glasackog mjesta, te posmatraci od svih stranaka koje ucestvuju na izborima, te nagledaju svaki korak glasaca od momenta ulaska na glasacko mjesto do samog odlaska iza paravana za glasanjr i na kraju ubacivanja glasackih listica u kutiju i izlaska glasaca sa glasackog mjesta. Tako da u tom segmentu ne moze biti malverzacija glasovima.
Ebem ti drzavu gdje nemoze se ni na izbore da se ne krade..
Pojeo vuk magarca
KOJI CIRKUS IDIOTI ELEKTRONSKO GLASANJE NACIONALNO OBOJENA MAFIJO BRISEL
Zanimljivo 🤔
GLEDAM, po kolicini frustracije, ljutnje, psovanja, jadikovanja Klix komentatora tacno se vidi da je SDA daleko najbolja, najveca, najorganizovanija i najnaprednija stranka u BIH. Pljuvanje i frustracije koje ovdje ispoljavate tacno i precizno dokazuju da SDA nema ravnopravnog takmaca na izborima i znaci opet ubjedljivo pobjedjuje. Zato molio bih vas polahko danas sa frustracijama,moze vam pozliti,a Sebija u izolaciji nece vam imati ko pruziti adekvatnu pomoc i njegu. Sretno SDA.