Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kozojebske navike ,nije lako baliji oduprijeti se kad vidi rasnu kozu,jos kad podigne rep ....bezobrazna kozija provokacija....Posle se pitaju odkud bruceloza hahahhahahahahah
ja sam jednom vakciniso kravu dobila autizam, neće sad da se muze, eno je rješava jednačine
garant MMR primila .. :D
STOKU PELCOVAT
Crveno meso još se jede samo u nekakvim jebimeđedinama trećeg svijeta, gdje se i oboljeva od bruceloze, kravljeg ludila, šapa i slinavke, a djeca se nakazna i bolesna rađaju od pretjeranih količina antibiotika kojim se filuje crveno meso, a kojim se hrane trudnice i djeca. Rak debelog crijeva, kostiju i limfnih čvorova izravna je posljedica konzumacije crvenog mesa, mesnih prerađevina koje su kod nas preaditirane radi trajnosti i mlijeka uz lošu mikrobiološku kontrolu mesa.
Vece sanse imas da prezivis ako se drzis dalje od te "bolnice".
Pa jbt ljudi neće da vakcinišu djecu a da vakcinišu stoku. Vidjeli na Youtube da su vakcine štetne :D :D :D
Vidili na kliksovom forum
@Saraj12 I to :D :D
Dvosmislen naslov hahah