NSRB
0

U Zenici započela "plava revolucija"

FENA
U Velikoj dvorani Općine Zenica sinoć je održana prezentacija Izbornog programa Narodne stranke Radom za boljitak za razdoblje 2010.-2014, saopćeno je iz te stranke.

"Plava revolucija pobudila je veliko interesiranje građana u Zeničko-dobojske županije. Ovo je revolt prema svemu onome lošem što je aktualna vlast donijela ovim ljudima. Smijenit ćemo nesposobnu vlast plavom revolucijom i to sa srcem koje je simbol naše revolucije", izjavio je prilikom prezentacije Mladen Ivanković Lijanović, kandidat za premijera BiH i predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak

Jasminka Fakić, povjerenica za Zeničko-dobojsku županiju i kandidatkinja za Parlamentarnu skupštinu BiH istaknula je u svom obraćanju da sinoćnji skup pokazuje da će NSRB u ovoj županiji napraviti "bum" na izborima 2010.

"Ponosna sam na cjelokupno članstvo, kandidate za sve razine koji su u posljednje vrijeme pokazali da Narodna stranka Radom za boljitak ima ogroman potencijal i publicitet na ovim područjima. Za zemlju sa srcem mi imamo premijera sa stavom", poručila je Jasminka Fakić.

Poznati reper iz Visokog Dženan Hodžić-Dr Zoo, kandidat za Skupštinu Zeničko-dobojske županije, u svom stilu je izjavio: "Počinje plava revolucija, za bolje sutra imamo milion solucija", stoji u priopćenju.