{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Zenica je u Plavoj revoluciji"

S
29.9.2010. u 13:39
0
1
"Zenica je u Plavoj revoluciji"
0
"Zenica je u Plavoj revoluciji"
Dom rudara u Zenici bio je premalen za sve one građane Zenice koji su u utorak, 28. septembra 2010, željeli biti dio kampanje Plave revolucije Narodne stranke Radom za boljitak koja je predstavljala svoje kandidate za sve nivoe vlasti, internet kampanju i program za mandat 2010-2014, navode iz ove stranke. Skupu je prethodila šetnja i druženje građana, kandidata, članova i simpatizera Narodne stranke Radom za boljitak na ulicama Zenice.
Kandidat za predsjedavajućeg vijeća Ministara BiH i predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Mladen Ivanković Lijanović, ovom prilikom je naglasio: "Građani Zeničko-dobojskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine zaslužuju bolje političko vodstvo. Vrijeme je da u ovoj zemlji zavlada pravo i pravna država, a mi u Narodnoj stranci Radom za boljitak Plavom revolucijom na osnovama međuetničke suradnje i međusobnog uvažavanja želimo za naše mlade graditi svjetliju budućnost, a za naše stare sigurnost. Mi želimo mijenjati porezne i poticajne politike, zaštititi domaću proizvodnju i poticati izvoz uslijed čega je u Bosni i Hercegovini u naredne četiri godine moguće stvoriti ambijent za 10 milijardi KM ulaganja u privredu od čega za poljoprivredu po jednu milijardu KM godišnje. Na ovakav način moguće je otvoriti 100.000 novih radnih mjesta"

Zeničanima se obratila i Jasminka Fakić, povjerenica Narodne stranke Radom za boljitak za ZDK i kandidatkinja za Parlamentarnu Skupštinu BiH, koja je istaknula: "Plava revolucija Narodne stranke Radom za boljitak je nova pokretačka snaga koju smo mi odlučno naumili sprovesti na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine. Vrijeme je na političku scenu u ovoj zemlji dođu oni koji imaju viziju, načine i volju da građanima osiguraju boljitak".

Predsjednik Izbornog štaba za ZDK i kandidat za Skupštinu Ze-Do kantona Bojan Bošnjak svojim sugrađanima, mladima prije svega, je poručio: "Ja kao jedan od mladih ljudi, iako ne mogu biti zadovoljan trenutnim stanjem u Bosni i Hercegovini, želim da ostanem ovdje, želim da se zajedno borimo i želim da to što više mladih ljudi poželi. Uz Narodnu stranku Radom za boljitak i njen ekonomski program, taj ostanak u Bosni i Hercegovini je realan".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: