Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti sto su krali kurbansko meso , ne bi ih procesuirao.Iznajmio bih par bilborda po gradu i da stoji njihova slika,ime i prezime sa natpisom:"Ova moralna bijeda je krala kurbansko meso od djece sa poteškoćama u razvoju!"
Meni se kao covjeku place, a kao vjernika me strah stati pred Boga jer smo ovo dozvolili.
@pascal Bojim se da nisi shvatio poentu mog komentara. Bog u kojeg ja vjerujem ce tu neku dzumu oprostiti, ali ovakve stvari nece. Prvo sam naveo sebe kao covjeka, koji ne mora nuzno biti vjernik, ali je odgovoran za sebe i za stanje u zajednici. Onda sam naveo sebe kao vjernika koji samo ima drugaciji moralni autoritet od mozda tebe, a s tim i dvostruku odgovornost, ako je iskren. Lijep pozdrav.
Svaka cast pod broj jedan za ovo je trebalo imat mu.a A druga stavr ljudino kandiduj se na izborima imas moj glas i to samo radi hrabroszi bilo ih je jos sto znaju za sve sigurno samo valja izac na kraj sa politickom mafijom sretno i da te Allah pozivi
A gdje je Alijina slika na ogradi? Mora biti, ne moze to tako ...
Posljedni obrok u 18.00. Nema druge nego zaspati gladan :).
Dok samo Dragi Allah pođe dijeliti ko je šta zaslužio mnogi će tad požaliti
Ista gov*a i stari i novi. Ima hefta ovi novi napadaju bivse. Vidje li iko imena direktora i uprave bivsih. doduse i star sam i polu corav ali nije ogromna vecina ovde prisutnih a ne vidjoh da iko priupita.
E da Bog da da svi daju sebi za lijekove,koji su i 1KM ukrali od ove djece. Nisu ona bolesna,vec je bolestan svijet oko njih koji ih ne razumije.. crkli u mukama djubrad jedna lopovska,pa jel vam malo.?
"Kurbansko meso se prodavalo određenim firmama koje se bave mesnim prerađevinama po mizernim cijenama," ...e sad,sta je patriotski cin: kupovati ili ne kupovati domace?...(mesne preradjevine).
Joj likova majko moja. Cuj bio sam direktor jedne njemacke kompanije, pa sam naucio finansije i pravo. Odmah ti je sve jasno.
@mario.brokulic sta ti je tu nejasno??? Trebao je neki kriminalac doci koji nezna prostoprosirenu recenicu napisati ali zato zna na ledja te jadne djece dizati penzije???
Ko god je i marku od ovih dobrih, napaćenih duša uzeo neka je dobro upamti.
Ma i za ovo je Dodik kriv nekako. Možda mu je i Čović pripomog'o. Treba to ispitat'.
KO ĆE NADAVATI OVIM LOPOVIMA...FUUUUJ
Sudstva se ne boje, obraza i morala nemaju! Totalni moralni odron! Od njih ko ukrade je vise od ljuskog sljama!
Zna li neko kako se zove direktor ovog zavoda koji je navodno krao i otimao.
Fašisti
Pa bagro šljamava nemate ni stida ni srama fuj bolan fuj ni ovaj jadni narod nemoze normalno da zivi ono malo zivota nekog sto ima , vratilo vam se sve to milo za drago bagro 😡😡😡😡