Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogte hrvati bili u rat 1991 dok smo mi hodali po kafićima s našim koljačima.
je li im ovo ta neka ravnopravnost i suživot? pitam za jarana
U Vukovaru je 1991. izginulo stotine hercegovačkih mladića koje je predvodio Hercegovac Blago Zadro. JNA je prve zločine 1991. napravila nad Hrvatima u Hercegovini, selo Ravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Šta kažu ima Bosne? Bakir nije godinama otišao u široki ni laktase. Toliko
Heloo,her šmit,a intervencija?šta se ovo slavi u Hercegovini?UZP?Isti si ti ko i UZP-ovci
Ovi slave utemeljenje medjunarodno presudjenog UZP odnosno udruzenog zlocinackog pokreta.
Ima li ko normalan na celu ove jadne drzave ...sta rade ljudi , koji su placeni za to , da sprijece i ukinu ovakve stvari .....:(
Ima li ko normalan u ovoj drzavi, slave krv, slave silovanje, slave uzp. Ima li SIPE po kojem zakonu je to praznik da ne rade i primaju plaću.
VajVajVaj...hajde de....samo nek se slavi i ne radi naravno 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Kakva Herceg Bosna ???? Hrvati idu u sigurni nestanak 🇭🇷 SAŽO SEOBA HRVATA SPASI .🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Nek je Šmit obezbjedio proširenje NDH, i još se pita šta se bunite
tzv. Herceg Bosne, ostat ce samo tzv.
U Z P presudjen po svim medjunarodnim sudovima i ovi opet slave tzv paratvorevinu . Da je pravde i pravicnosti ne bi vise HDZ mogao da funkcionise kao takav .
presuđeni uzp
Pa ako se HVO borio za BiH gdje je državna zastava. Ljigavci podli....
Kao BiH Hrvat mogu samo reci mene je sramota hrvatskih idiota tj. politicara u BiH. Srecom Komsic postoji, zbog ovoga nam itekako treba takav lik i patriota. Ovaj tzv. praznik naravno treba cim prije ukinuti.
Mene kao Hrvata je sramota što si ti Hrvat!A mislim da lažeš!
Gledaj spiska gradova, sad ih nema na mapi u istim. Mostar hahhha, Bugojno hahahhaha, Konjic hahahahaha, Jablanica hhahaha, ”Uskoplje” hahhhaha, da ne nabrajam.
Kad ste izvrsili etnicko ciscenje od Hrvata. Najvecie i najbrutalnije zlocine radili su muslimani. Cak ste i Srbe po brutalnosti presli.
I onda ne reaguju SAD,VB iOHER pametnom dosta.
HZHB se svela na Zapadnu Hercegovinu. Nemam nista protiv jer time odustajete od Jajca, Mostara, Gornjeg Vakufa i mnogih drugih mjesta i gradova gdje ste donji. Ja to ne bi slavio vec bi plako da sam Hrvat.