Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je keš u pitanju sve miže
Ko da gledam te 2 milijarde će otići na šta?... Jedan promil GRAĐANA neće vidjeti marku. Zna se dobro ŠTA ZAPAD PROMOVIŠE U NAŠEM DRUŠTVU!!!
RS je prepusrila da se sve teakizuje kroz drzavni nivo!
Jesu li ovo one 2 milijarde od Dodika sto nudi 😂
Jesu
Kad si kokuz kao vlada RS-a, onda potpisujes sve sto ti se pod nos poturi. Spasavaj jarane, gori pod nogama. 🤪
Ovo je dokaz da karteli vladaju zemljom
Ovo ona Krišto što je sa korumpiranim sazivom Vijeća ministara sredila da udruzi njene snahe, bratove žene, daju iznos od 100.000 KM. Saziv Vijeća ministara koji izglasa da se sro.dnicima političara da novac iz budžeta počinio je krivično djelo zloupotreba položaja i optužba bi trebala biti podignuta. I ovaj saziv Vijeća ministara izglasao je u decembru prošle godine da se novac iz budžeta da udruženju Dodikove kćerke.
Para vrti gdje burgija neće!
Vazda rs zaebava
Nemojte lupati gluposti prije nego ostavite komentar tipa da novac ide Dodiku ovom onom... Da bi se apliciralo za ova sredstva morate imati razrađene projekte i sve se radi preko tendera. Za svaki projekt zasjeda komisija u Delegaciji EU koju sačinjavaju stranci i pokoji naš zaposlenik u Delegaciji. Ovo lično znam jer sam radio u toj instituciji kao sudent.
Odmah si povećajte plaće, zaslužili ste. Zakon o vinu, zakon o e- romobilima..
Nismo ni mislili da se nećete dogovoriti oko love...
Čekat zadnji čas za 2 milijarde. Taj novac generiše rast pbp min 1% godišnje a mi plešemo po ivici recesije. Samo pdv od istog je 340 miliona. Otvoriče taj novac i radna mjesta, doprinose za zdravstvo, pio itd. Koliko god da su u vlasti lopovi, zašto igre sa benefitima koke ove pare donose.
Znaci odvaja se rs??😂
kad trebaju prositi svi su za,niko se ni s kim ne svađa
Jel ovo Dodik preko posrednika odradio uplatu od 2 milijarde ? Što se od nedjelje razbacujemo sa milijadama kao da je to cifra od 100 maraka ili je kao u jugi inflacija pa to neće vrijediti naredni mjesec ništa?
Glup je ko god je sumnjao u to da ćete vi propustiti tolike pare
I Dodo nudio isto a oni se prodali strancima umjesto da se prodaju bratu srbinu e baš tre srbomrsci sram vas bilo hahaha
Dodiku šta se god ne sviđa prenos nadležnosti. Niđe veze. Sporno mu je što mora povući zakon u kleveti i ukinuti feudalizam