Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fol je u tome sto u Bosni postoje tri naroda,kojima se kaze da su,bosanski Srbi,bosanski Hrvati i bosanski Muslimani tj,Bosnajci,a u Croaciji nema tih privlasnica nego postoje samo Hrvati,kontas?!i .prica gotova;)pozz
@ rs to da u Hrvatskoj nema Srba i Bosnjaka nego samo Hrvata pravoslavne i islamske vjere je glupost na kvadrat. I u ustavu RH se navodi da u je drzava svih manjina, pa poimenice Srba, Bošnjaka, Mađara itd - sve do Rusina. Hrvatski ustav štoviše ima najveći broj nabrojenih nacionalnih manjina od svih europskih ustava, više od 20. Imaju i svoje zastupnike u Saboru, a prema popisu 2001. u RH je zivjelo oko 200.000 Srba te oko 40.000 Bošnjaka. Istina je da ima i muslimana koji se izjasnjavaju kao Hrvati jer se tako osjecaju, to im nitko ne moze zabraniti. Uglavnom se radi o drugoj ili trecoj generaciji koja se asimilirala, ali mislim da ih nema vise od par tisuca. Ovima koji govore da u BIH nema Srba i Hrvata nego da su svi Bosanci, takva politika moze dovesti samo do novih podjela. Nacije su se u cijeloj Europi formirale u 19. st. Tad su se katolici i pravoslavci u BIH poceli izjasnjavati kao Hrvati i Srbi. Mozda se i mogla formirati bosanska nacija, ali nije... I prica gotova!
Taj kimbe mi se cini neki dosljo iz istocne Bosne i mrzi sve sto nije kao on. Uvjeri me moj kimbe ako nisi takav.
UNA SAVA DRINA Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
@ROCKY: Sta si ti bio prije 20 godina, ? obicna beba koja je kenjala u pelene!! Dokaz da se svijet mjenja, da se razvija od gresaka.. idi boksaj umjesto pametovanja! Mesic je zakon za cijelo podrucije!
VELIKA HVALA!!
Ma kakav Mesic - jedno kaze, drugo radi! Kao sto je neko rekao ranije, govorili su svasta u vezi Yugoslavije, pa vidi sta je bilo.Rapala se u komade. Sve je moguce kada su nam idioti u stranci - dok god se ne rijesimo Dodika i ostalih krmaka sve je moguce u BH.
UNA SAVA DRINA Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
Čuj mesić priča kako država da se ne razbija. koja je njegova prethodna funkcija bila? Predsjednik SFRJ? Neozbiljno i za mesića.
vuk dlaku mijenja,al cud nikada,pa bogami ni vucko,cuj prijatelj BiH;))) oni koji su razbili Yugu ne mogu biti priatelji BIH,jer u njoj sad svako ima svoj interes
Mesic je nepozeljan gost u ovoj zemlji za barem 60% stanovnistva. Ovi moroni koji cijene Mesica ufuravaju se na njegove izjave koje su malo ovako malo onako ali uvijek kako sagovornik zeli cuti (drugo je sto on radi iza ledja)..Jedna dvolicna i neodgovorna individua...
onoga koga zanima stvarno tko je i šta je Stipe Mesić neka ode na ovaj link ispod: http://www.youtube.com/watch?v=jLaIDT8FZHw&feature=related
Covjek koji se radovo rusenju moje domovine Jugoslavije. Paksu i nisa vise.
svaka cast gospodinu Mesicu jer je jedan od rijetkih prijatelja BIH.
Stipe je king ocam, vidi ga na ovoj slici isti Vučko :) Mesiću keep up the good work brate!