Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast svim ptedhodnim gradonačelnicima, ali svi ovako na jednom mjestu nisu Skaki ni do koljena!
Svi kad se zajedno sastave nisu uradili koliko Skaka
za to vrijeme.....SRBIJA SPREMILA 12 MILIJARDI EVRA ZA STANOVE ZA MLADE, STADION, PUTEVE, BRZE PRUGE... Država Srbija pokreće ČAK 30 VELIKIH PROJEKATA!......a u Vijecnici sedam gradonacelnika sarajeva:):)
Skaka je samo jedan mladi izdanak ''ekipe iz tabačkog mesdžida'' 1945 - 1983, koji samo ponavlja slogan svog nalogodavca, doduše modificiran malo, umjesto moj Babo je ,on udara na tas moj Dedo ( I.K) je...
Pa vi pojma nemate, ispade Sarajevo postalo 1992
Svi oni skupa nisu uradili za grad kao jedan Emerik Blum
Ne znam, meni je ovaj Skaka najbolji čovjek u SDA stranci!
Ovako to radi kulturan, pametan i pismen gradonačelnik. Nisam imala neko mišljenje o gradonačelnicima jer nisam ni znala koje su njihove funkcije, ali gledajući ovog trenutnog gradonačelnika daleko je to iznad ovih predhodnih!
Ja Komsica pamtim samo po plesu na kuglanju..
7 sekretara SKOJ-a
Evo svih gradonačelnika prije Skake, koji su se u vrijeme svojih mandata samo slikali i putovali. Niko ni blizu njemu
Nikad nisam cuo za ove neke, a nisam bas ni mlad cim su oni zivi znaci da su bili gradonacelnici za mog zivota, Semiha i Komsic su mi poznati ali niko ko Skaka od njih nije ni blizu uradio i radi za Sarajevo.
Dok Skaka nije dosao nismo ni znali sta sve gradonacelnik moze uraditi,izgraditi,napraviti,organizovati. Ja sam mislila da je to funkcija refa radi,ali tek sad se vidi potencijal. Tesko ce iko uraditi koliko je Skaka.