Susret kod Skake
213

U Vijećnici se susrelo sedam gradonačelnika Sarajeva

I. P.
Gradonačelnik Abdulah Skaka danas je u Vijećnici ugostio bivše gradonačelnike Sarajeva, Semihu Borovac, Rasima Gačanovića, Muhidina Hamamdžića, Tarika Kupusovića, Kemala Hanjalića i Ivu Komšića.

"Drago nam je što je na čelu Grada mlad, energičan čovjek, koji je zajedno sa gradskom administracijom sa puno truda i želje učinio jako mnogo za naš grad Sarajevo. Jačanjem pozicije i prisutnosti Sarajeva u evropskim metropolama, učinjen je značajan doprinos u širenju pozitivnih i tačnih informacija o BiH i njenom glavnom gradu“, kazali su bivši gradonačelnici u razgovoru sa Skakom.

Istakli su da je Sarajevo zasluženo preuzeo ulogu grada lidera u našoj zemlji ali i u regionu, realizacijom brojnih kapitalnih i drugih razvojnih projekata, kao i vrhunskom organizacijom političkih, privrednih, kulturnih i sportskih događaja od značaja za bh. prijestolnicu.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu biti domaćin mojim prethodnicima koji su su svojim radom ostavili pečat u razvoju našeg grada. Mi u Gradskoj upravi cijenimo sve što ste za grad Sarajevo uradili, uvažavajući vaša mišljenja i stavove o svim pitanjima i aspektima života našega Sarajeva“, naglasio je gradonačelnik Abdulah Skaka.