Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to Enisa pisala, pa trajno bi ti zabranio da prilazis knjigama, i ne bi ti tesko palo ocigledno
A gledaj ovih usera botova trojke iz Beograda i Zagreba jesu se nakačili. Gamad.
UNUTRASNJI NEPRIJATELJI U FEDERACIJI,ZLIKOVCI VISE RAZVALJUJU BH OD DODIKA
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
To je tako potpisano 1995 u Daytonu. I treba da uče. Nemojte lagati djeci.
Pa šta se čudite Bošnjaci? Alija vam je potpisao Republiku Srpsku. Ja sam musliman, ali nikad Bošnjo što vam je isto kao i Srbenda. Ista g**na.
Sigurno enisa dobila lovu😀oni svoju laz guraju a tri puta izrecena laz postaje istina
Vidi se da su iz FBiH pisali. U RSu svi znaju da je jedini pravi glavni glad Republike Srpske Sarajevo.
To kada podobni prepisuju knjige sa diplomom iz Travnika, Kiseljaka i Banja Luke.
Djeci ionako ništa nije jasno u ili o ovoj državi, niti ih pretjerano zanima nažalost, ali ovo je ipak nedopustivo. Btw, djecu treba zainteresovati i privući zanimljivim sadržajem, a koliko vidim ovaj udžbenik je užasno dosadan.
Enisa uhljebu neobrazovani
To treba skloniti s klupa i povući iz upotrebe. A autora knjige vratiti u OŠ "Sveti Sava" negdje u RS-u.
ODMA, ODMA ODMA HAPSIT I 5 GODINA ROBIJE ZA IZDAJU DRZAVE. TO NI SDA NEBI URADILA.
Pa to jeste SDA uradila!!!
Ovu zemlju ni jedan od tri naroda ne voli i ne doživljava samo onako poneki deklarativno su za BIH a da su na mjestu ove Enise bi za par joja isto uradili kao i dotična ..Na žalost ova zemlja nema budućnost al znam da će za 50-100 godina Bosna izaći jača nego ikad kad ove naše nakaradne lopovske generacije izumru...Do tada laka nam noć svima
Pa dobro , šta je krivo napisamo?Molim kulturno i pristojno objašnjenje?
Očigledno čitanje s razumijevanjem nije jača strana gospodinu Kapidžiću. Kao arhitekta siguran sam da je vrlo dobro upoznat s time tko odobrava udžbenike i generalno obrazovanjem. Možda ipak da je pročitao čitavu rečenicu shvatio bio smisao iste, ali čini se da je to malo teži zadatak lakše je manipulirati javnost i blatit druge.
Nije to štamparska greška nego ciljana metodologija velikodrzavnih projekata nama susjednih država. Uvjek se moze i mora utvrditi ko je radio na tom projektu i sankcionisati ga . To je ratna propaganda . Oni ratuju protiv naše države i naroda a mi imamo predstavnike u vlasti koji su se zaokupiti ličnim interesima. Izginuce svi dok neki zijevanje.
Citava Jugoslavija,poslije ratova se podjelila po Avnojevskim granicama,samo smo ga mi pofamfali sa ovom tvorevinom Rs.
Tako to biva kad Naša Stranka zapošljava stručnjake iz Lukavice i sa Kalinovika. Isti je slučaj sa "takozvanom armijom bih" na BHT-u, televiziji gdje HDZ i SNSD imaju 70% ukupnog kadra, a u svim općinama koje kontroliše Čović RTV pretplata se ne plaća, dok se u RS-u jednostavno ne uplaćuje onih 50% na račun BHT-a, tako da to sve glupi Bošnjo plaća!
Po zakonu svi bi trebali plaćati RTV pretplatu .No isto tako po zakonu ta ista televizija bi trebala prenositibistinite vijesti.I tako je sama sebi izbila iz ruku adut za prisilnu naplatu , jer građanin nije dužan plaćati preplatu ukoliko uoči da iznose neistine, a toga je bilo na pretek i lako je dokazivo na sudu.Toliko puta sam se osjećo povrijeđen slušajući neistine na FTV-u da nema šanse da je plaćam.Nisu u stanju izgovorit puni naziv županije br 10.Ili manji BiH entitet.
Dovoljno je samo napisat da ni u jednoj skoli nisu isti udzbenici.