Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, bas cete vi kao 357. Stranka u BiH biti pokretac promjena...
Još jedna ''jugoballijska'' komunjarska stranka koja će djelovati samo na superiornim dijelovima međunarodno priznate i zauvijek nezavisne i nedjeljive BiH, tj. sredinama sa bošnjačkom većinom. Propala politika koja samo slabi bošnjačko tkivo, sa ovakvim strankama i u ovoj igri Dejtona Bošnjaci su samo na gubitku.
Mozda i 478. stranka ali 2-3. sto je sjediste u TZ. Nastala je zbog otpora SDPovaca sa TK da budu kusur za formiranje vlasti u SA.
hvala. neću glasati za vas.
K'o fol socijaldemokrati a u koaliciji sa nacionalnom bošnjačkom strankom SDA
svi pokretaci, hoce promjene, svi za bolje sutra...a gledamo iste ublehe 20+ godina koji su nesposobni osim pljacke, nerada uhljebljavanja i da niko nekaze sta ce nam na ovo saka jada stanovnika administracije ko da nas je preko 20 miliona stanovnika
Da nije žalosno, bilo bi smiješno kako sda-kvi botovi "hvale" Envera Bijedića i njegovu (sda-ovu) socijaldemokratsku partiju! Al' post festum: uzalud vam trud svirači!
Ovo postaje tragikomično kod našeg naroda. 2 Bošnjaka - udruga, 3 - sindikat, 4 - politička stranka...
Vi samo želite biti na grbaci naroda !!! Kad ste tako "pametni" što niste fabriku otvorili,radna mjesta...nego daj para s lahke strane !!! MRŠ!!!!!
Ovome bijednom Bijediću ništa nije smetalo niti se bunio dok je bio ministar u Vladi. Čim je izgubio fotelju, čim je shvatio da drugu neće dobiti, napravio je razor u SDP-u BiH. Na njegovu žalost sve će biti kratko i brzo će se završiti jer on nije taj kapacitet da bi bio "veliki" političar.
Treba podići izborni prag na bar 10% tako bi smanjili broj stranaka da nam nebi poslanici sa 200 kupljenih glasova određivali naše sudbine i naravno elektronsko glasanje.
Ni najnaprednije zemlje ne bi mogle izdrzati finansiranje ovolikog broja stranaka. I onda se pitamo sto nam je izlaznost na izborima slaba.....Kako koji izadje iz stranke osniva novu...pa dokle vise?
...trenutno imaju jednog državnog zastupnika, te pet zastupnika u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, jednog u Domu naroda Parlamenta FBiH, dva u Skupštini TK te oko 30 općinskih vijećnika... !?!?! ... POŠTENO JE DA VRATE OVE POZICIJE JER SU IH DOBILI DOK SU BILI U SDP-u
Vi samo zelite da papate u manjem broju a ne sa vise clanova te stranke....
Lopovčine iz TK ujedinite se. Ovi su otpad SDPa baš kao i Kukina PDA što je nastala od otpada i uhljeba SDA. Ako ne valja SDA i SDP kako ćete tek vi valjat. Malo je fotelja koliko Bosna šljama i uhljeba ima.
Treba podići izborni prag na bar 10% tako bi smanjili broj stranaka da nam nebi poslanici sa 200 kupljenih glasova određivali naše sudbine i naravno elektronsko glasanje.
Samo neka ste za borbu protiv uhljuba i lopova iz sva tri tora. A pored onako nalaradnog SDP-a imate veoma dobre šanse u Tuzli. Za šire, samo u ujedinjenju sa svima koji nisu za SDA, HDZ, SNSD i samim time za Bolju BiH!
Matore lopine
DA STE VOLJNI BILI PRAVIT PROMJENE, PRAVILI BI IH U SKLOPU SDP-a. VI STE KAO IMNOHI DRUGI ZELJNI VLASTI. TESKO PODNOSITE PORAZ.