Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba politicare ogranicit oni najvise zaraze prenose.
Nisu poštovali ni onaj rad do 23h, ne znam ko misli da će i ovo
Tik Tak...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prva mjera koju donesu ali uvijek, uvijek je: UDARI PO EKONOMIJI hahahahaaha
nisu kafici jedina ekonomija ove drzave
Tik Tak...
Mater vam. Odmah na proteste!
Drpili para da uvedu mjere. Kakva korona kakvi bakraci. Samo sistemski igraci na sav glas kenjaju o koroni kao do sad nije bilo gripa i umiranja od iste. Sumnjivo kako nazor filuju ljude glupostima na svim meanstream medijima.
U današnjem obrazloženju ove odluke piše da je mjera donesena zbog pogoršanja situacije u SARAJEVSKOM kantonu, pa kao prevencija. Koja crna prevencija, idioti poremećeni, ugostitelji se tamam koliko-toliko pridigli. TK ima oko 500 000 stanovnika, a broj zaraženih je oko 470. Pripremate teren za novo zatvaranje bolesnici jedni.
U jeku epidemije i treceg talasa, kada EU razmatra da tek sad osnovne skole zatvori??!!
Opet ce na ljeto benzinske pumpe i trgovine prodati nadprosjecne kolicine alkohola kad se zatvore ugostiteljski objekti. Kome to odgovara? Prosjecni gradjanin ce popiti svoju prosjecnu kolicinu pica, ali ce pivo platiti 1KM u trgovini umjesto 2KM u kafani. Kome odgovara duplo manje poreza u drzavnoj blagajni?
Hahhaha pa presmijesni ste, kad je bilo preko 1000 zarazenih niko nista, sad poostravanje... i korona vise u pm
Ide 8. MART. Hoće krizni štab da nam uštedi pare za izlazak sa boljim polovinama. Fala đe čuli i ne čuli.
Sve ludo 100%.
Korona između 20 i 22 najteze prelazi kazu ;)
I fakat na kraju sav ekonomski teret globalne pandemije iznesoše male firme, obrti, ugostitelji. Uhljebima ni fening ne fali a apsolutno ništa ne rade
Sreca "korona" napada od 20 h po kaficima, dobro je spaseni smo
Gates mart 2020. Bajke: Covid, Corona, lockdown. Mart 2021. Drugo, izmjenjeno, dopunjeno i vakcinisano izdanje.
uskoro ce TK kanton postati bez ugostitelja
Niste znali podic inspektore po firmama da vide koliko je neprijavljenih, imal osiguranje, minimalac na banku, nego de zatvori i ovo malo sto radi, eto drzave