Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte da biste slučajno nas političare okrivili jer smi mi vlast i vi ste nas birali. Za užasno stanje u državi i smrtnost ljudi su krive boce s kisikom, respiratori a ne malinari, kamere a ne novinari, automobili a ne vozači... Birali ste nas i ima da nas slušate, da vas ne bi ispendrečili!
Oni nas sada pendrece, dok ne dođe dan kada mi njih ispendrecimo i bacimo sa krovova
Bacit ćete vi k***inu moju. Iselili smo vas 2 miliona u Njemačku. Ta ćete vi - pogledajte ulice, samo se naša djeca još vozaju u kabrioletima a vi perite guzzice na zapadu. Dokrajčit ćemo i ovaj ostatak krezubaša u BiH. SNSD-SDA-HDZ sila!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ispitajte kvalitet vode
avioni sto prase Lisice oko tuzle :D
U vodi bi mogla biti jedino bakterija. Virusi se isključivo razvijaju u živim bićima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Norovirus 99%, nema gdje ga nema sad.
Nije kUrona.
A da.provjeriti šta je bilo u onim avionima iz Srbije što su neki dan prskali nešto protiv "lisičijeg bjesnila"
Napokon neki naš soj kurone
Upozorenje za roditelje! Skola je pocela dobro pazite sta dajete djeci da jedu. Privatnik ce svako smece zapakovati samo da proda. Bitno! Ko jednom fasuje Salmonelu, cijeli zivot ce imati problem s zelucem. Sendvic iz kuce ZLATAN.
Tuzlanaki kanton je najkontamiranije mjesto nakon testnih postrojenja za neklarno testiranje. Tu korona moze da mutira ko nigdje na svijetu.
Za kakvo testiranje?
Ovakve posljedice moze samo izazvati salmonela. Treba dobro pregledati ishranu pogotovo majoneze i slicno. Nisam ljekar ali znam da mi je dijete prije 10gdna lezalo u bolnici i 15 dana nisu mogli izolovati Salmonelu. Xebena stvar skroz. Za sve je kriva losa kontrola i inspekcija hrane. 100% Salmonela
Provjerite ove sto po Facebook-u prodaju rrazne domace stvari.
Nepoznat UZROCNIK !?
Vjerovatno neka uvezena dječja hrana tipa Čokolino. Možda je i ciljano, pošto sda nije u vlasti. Tipujem na trgovački lanac Bingo ali to se sigurno neće istražiti.
Da li postoje prehlade,gripe hunjavice ili je sad sve korona
Fast Food Trovač
Slaba voda, jeftina hrana.
Krmetina?
TK - Wuhan