Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predmet je formiran. Gordana Tadić dolazi lično da stavi 100ku u harmoniku.
Nema od ovoga nista. Gordana Tadic je HDZ i SNSD tuzilac. Sve i da nije, i da stvarno posalju nalog SIPA-i da privedu Dodika na ispitivanje, SIPA nece postupiti po nalogu jer je direktor SIPA-e clan SNSD-a koji je politikom i dosao na tu funkciju, Darko Culum. Sve i da Culum posalje maricu da hapsi Dodika, njegovo obezbjeđenje ce ga braniti oruzjem kako je i sam rekao. Sta onda?
Ljudi zive u nekom snu da ce se Dodika hapsiti. Jedini nacin da se tzv. RS vrati u drzavni okvir je oruzjem. Ili to, ili moramo ih pustiti da idu svojim putem. To je na nama da odlucimo. Srbi nece zavoliti BiH nikada, taman da imaju 5000 eura platu u Federaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Iste mjere poduzeti protiv druga dva člana predsjedništva jer su spominjali rat i bla bla
14 tuzilaca bosnjaka se potpisalo, sto kajmakovicka ne potpisa ovo, jel to skuplja srpske glasove za Vstv
Coviceva marioneta, pokrenula postupak zbog prijtenji a nije zbog deciniju dugog kriminala. Dimma optuzba je tu da pobjesnjeli vepar izmagli, slicno kao u slucaju sa ukradenom ikonom.
Meni zao nekad sto Dodo nije na nasoj strani. Sto mi nemamo nekog s mu*ima, pa makar bio i teska sirovina ko on?
Dok se predmet aktivira ovaj shizoidni lik će se naprimati plata iz državnog budžeta. Nažalost. Kamo sreće da je siatem tako snažan da ga stavi u zatvor.
Formirate vi kurcinu.Mjesto ekspresnog hapsenja vi ko formirate neki predmet.Providni ste i narid treba da vas rusi.
nista vi njemu ne mozete, a on to zna... ili je drugacije... on to radi zato sto ste mu vi to dopustili
I sta? Pojesce vuk magarca, sve ce proci kao da nista nije bilo
formirajte vi predmet protiv ministra mupa ks i ostalog vrha mupa ks jer su doveli u opasnost zivote gradjana ks pustanjem u grad instruktora klana popa zuce sa grbavice i mupa koji je odgovoran za predsjednistvo i njegovu sigurnost a dok je gordane tadic,smitha i satlera dodiku i covicu ne moze niko nista
Hapsite, šta čekate? Očekujete reakciju od međunarodne zajednice, a njihov stav je da to trebaju institucije BiH da odrade. Treba tužilaštvo Kantona Sarajevo podnijeti prijavu i uhapsiti ga čim dođe u zgradu predsjedništva. Poslije toga procesuirati ga federalnim i državnim institucijama.
Vjerujte ovo je samo pozorisna prestava za javnost , nista od ovoga nece biti ,Daje on gradzanin treceg staleza kako bi pendreci pucali po njemu ali krupne ribe nesmiju se dirati.Tuzilastvo ce vam to odgovoriti jer i oni rade pod pritiskom i naredbi politicara , dok je ustavni zakon u fijoci.
koje ste vi budale...cak i da ubijete dodika nista necete promeniti.....srpski narod je slobodarski a vi ste spremni da sluzite zapadu ako vam oni obezbede da vladate srbima...nece moci
Za sta da ga terete..jesu mu to diplomu provjeravali..ne mozete vi njemu nista..(na zalost)
Ovo o formiranju predmeta je vise postao cirkus, nemojte objavljivati ove gluposti
Ovdje država živi ili propada. Ako ostane na slobodi, to je kraj BIH, jer onda ni jedan zakon ne mora biti provediv. Verujem da BiH ima legislativu koja može izdržati napade sa svih strana. Ovo mora biti izvedeno brzo i profesionalno.
Jest vala i treba ga krivično goniti kako samo falša sa kvinte na tercu sa onim harmonikašem