Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Grki Ako FTV, kako ti kažeš, širi mržnju prema Srbima, a šta onda tek radi RTRS?! Je li RTRS, prema tvom mišljenju, televizija koja poštuje ljudska prava i prava vjerskih zajednica koje egzistiraju u RS i BiH?! RTRS je televizija na kojoj NE RADI NITI JEDAN Bošnjak ili Hrvat (musliman ili katolik), ni kao čistač, a kamo li kao voditelj, tehičko osoblje ili, ne daj Bože, urednik neke emisije. Dalje, RTRS NIKADA NE PRENOSI niti jednu vjersku molitvu ili ceremoniju, osim pravoslavne, a kao javni emiter u RS i BiH, po zakonu je DUŽNA to učiniti. Ne kažem da je FTV nešto bolja, ali za RTRS je izmislila i posao i profesionalnost. Ima toga još, ali zar nije SRAMOTA da RTRS ne prenosi katolički Božić ili Uskrs, Bajram namaz, a na Hrvatskoj RT svake godine pravoslavni i muslimanski vjernici mogu gledati barem one glavne vjerske ceremonije. A ti i takvi kao ti samo nastavite putevima fašizma i totalna propast vam slijedi 100%.
Neka im se ovo desilo kada traze belaja! FTV je uostaolom sredstvo putem kojeg se siri losa slika o srpskom narodu u BiH, a fora pljuvanja po srbima im je vise isfurana-odvratni su!!! drago mi je zbog ovoga, a jedino zbog cega mi je zao jeste sto ih ne UBISE u Trebinju!!! Usljed svakog ataka na srbe i srpske medije u ovoj drzavi se suti, a kada se to desi ostalima, zvoni se na sva zvona!!!
A kad je vaskovic tenkom gazio bosnjake u Srebrenici, to su svi zaboravili izgleda?? Jesmo mi Muslimani fuj! Opet ce se nama genocid desiti!
NEKA NEKA I TREBA. TREBALI SU VAS BOLJE NAMLATITI
@rolex možda bi ti trebo da se ku rca napu šiš ili možda tvoja se ka ili ma ma, šta braniš ovog gov neta Slobodana Vaskovića, ti znaš dobro sta je on radio za vrijeme rata u srebre nici, da je on bio ustvari jedno obično srp sko sme će i terorista imaš na youtube pa sam vidi klip, a što se tiče bakira nadam se da on još neće dugo biti živ!!!
Tako reaguje divljak kad ga stavis pred kameru -ako su cisti nemaju razloga za paniku. 60.minuta samo naprjed !!!
@ ((B.Hadziomero... 19.03.2009. u 01:35 Evo od neuroze nemogu zaspat ! Pozdrav Vasketu i ovim putem i hvala na podrsci svim ljudima dobre volje ! Vaske izdrzi u borbi za muslimansku Bosnu. Nadam se da ce te iduci put umlatiti motkama i da ces i tako doprinjeti gledanosti moje emisije. Kada te umlate obecavam ti da ce tvoja bista biti ispred FTV-a okrenuta prema Meki. Na glavi ce ti biti fes nakrenut malo (onako bekrijski) malo udesno. Nego nastavi ih i dalje provocirati , povecacu ti piksu ! Nego, jesi uplatio austrijsko zivotno osiguranje ? Selam i hrabro nastavi u borbi za muslimansku stvar do zadnjeg daha i otkucaja tvog plemenitog srca i neka ti je rahmet ...onako bjanko, Vaske moj , tele moje malo ! E sad odoh spit, umorih se veceras sisajuci Lagumdzijin mlohavi penis. ) Šta može reći normalan čovjek, nakon što pročita ovakav ili sličan quazi-komentar?! Šta reći nego, DRAGI BOŽE, SAKLONI I SAČUVAJ nas od duhovnih bijednika koji štite Dodikov i Silajdžićev KRIMINAL
Djeco moja, mungosi moji mali...Pocelo je . Hvatajte se Anadolije dok jos imate vremena. Utuc\'ce vas kauri ovaj put !
Evo od neuroze nemogu zaspat ! Pozdrav Vasketu i ovim putem i hvala na podrsci svim ljudima dobre volje ! Vaske izdrzi u borbi za muslimansku Bosnu. Nadam se da ce te iduci put umlatiti motkama i da ces i tako doprinjeti gledanosti moje emisije. Kada te umlate obecavam ti da ce tvoja bista biti ispred FTV-a okrenuta prema Meki. Na glavi ce ti biti fes nakrenut malo (onako bekrijski) malo udesno. Nego nastavi ih i dalje provocirati , povecacu ti piksu ! Nego, jesi uplatio austrijsko zivotno osiguranje ? Selam i hrabro nastavi u borbi za muslimansku stvar do zadnjeg daha i otkucaja tvog plemenitog srca i neka ti je rahmet ...onako bjanko, Vaske moj , tele moje malo ! E sad odoh spit, umorih se veceras sisajuci Lagumdzijin mlohavi penis.
trebali su ih unakaziti....
@ Trebinjac, nasisaj nam se svima kurčine! Posebno \"TVOJ\" narod iz Trebinja nek nam svim poliže gujcu ;)
Ma daBogda se poklali medjusobno, ovi neo-komunisti(boljševisti) i četnici, a mogli bi im se vala i ustashe pridruziti, da se konacno rijeshimo problema i uzrocnika istih u ovoj propacenoj zemlji!!!
Slobodan Vaskovic je dobro i prosao. Izdajnik srpskog naroda koji se prodao za saku maraka.
@mystav (MUTAV) J.EBEM LI TI JA \"TVOJ\" NAROD U ŠUPČINU, AL SVE ODREDA!!!! J.EBEM SVE BH NARODE U ZICAGU!!!
je.em li vam familje retardirane svima,dabogda svi vi nacionalisti krepali :)