Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto jes sigurno od korone. E jeste bolesni u pm
Lično sam ga poznavao, jedan veliki insan... Allahu smiluj se njemu i njegovoj porodici.....
Pitam se imal' covjeka, insana, muskarca, zene a da nije umro od korone.. izgleda ne postoji vise ni jedna bolest a da se ne pripise koroni.. ili ne postoji smrt nikako pa se cudite umro taj i taj?🤔
Zakljucaj komentare Adminmagarče😡
ko danas ne preseli od corone, njega zakopaju kao teoreticara zavjere.
Pozvao ga Bog sebi!
@MrziteljPDA pozvala je njega korona!
Kako? Korona ne postoji!
Inna lillahi we inna ilejhi radži'un
انة لله و انة اليهي راجيعون
Poznajem ga lično i šokirao sam se kad sam saznao. Međutim želim da istaknem da su mnoge njemu bliske osobe koji ga sad po fejsbuku oplakuju, sharovale video klipove tamo nekih italijanskih "stručnjaka" o tome kako je koronavirus laž itd... Nadam se da će svima doći iz guzice u glavu i da ćemo se napokon uozbiljiti po pitanju ove boleščure.
Sta to šveđanima fali? Smrtnos 0.1%