Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepisano pravilo kaze da ce najamanje 10 supruga, 5-6 rodjaka i jedan pas biti zaposleni u javnim preduzecima, a ostalo u privatne firme da maltretiraju jadne inspektore za par jaganjaca i plavom kovertom, ne od suda.
@Balanskretenima24h izdaje ih partneri SBB i DF!
Kad ih ovako pogledam, pošto nema mladih ljudi, rekao bih spoj iskustva i "poštenja". Niko od ovih nikad nije namjestio nijedan tender, nije zaposlio nikoga svog negdje na budžet. Nikad niko od njih i njihovih nije osuđen za prodaju radnih mjesta javnom sektoru. Niko od njih nije bio u trezoru u ratu...
@Zanovijetalo Mladi koji ostanu u drzavi ce biti veci krimosi od starijih, jer moraju se kao stranacki ucenici dokazivati. Mlado, ludo. :)
@Zanovijetalo op op,jeste li sigurni u vlast u kantonu Sarajevo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA SDA SDA SDA SDA
Moj Bakire,sad si pkazo koliko si mocan..SEBIJU nisi mogao probiti u MINISTRE..
Osnovni kriterij za izbor , da je bar jednom osuđen. Sve po zakonu
Nista bez Kaplana i Zahiragica😂😂😂
Hahaha selo gori a baba se češlja! Slikovito opisano društvo! 🤢
Slika lici na jedno 500 godina robije skupa nako.
A Šemsudin Mehmedovic....?
Nikad vise necete dobiti moj glas.bagro neobrazovana!!!
@Putnik81 SDA Bot has left the stand.
aj nek je i Bake našao posao, vidiš kako je sretan kad nam kroji sudbinu...
Svaka čast liderima SDA na progresivnim idejama o afirmaciji žena u visokoj politici, ali se neminovno nameće pitanje da li je opravdano da najjača bošnjačka stranka svoje jedino ministarsko mjesto u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine prepusti nježnijem spolu. Uvjereni smo da će uslijediti najbolja odluka!
Ljudi dokle god imamo Bakira ne moramo brinuti za sudbinu Bošnjaka. Sve dok je Bakir tu ja mirno spavam. Ja u elektroprivredi žena u Bhtelecomu.
@SasoMange13 A dusa u corsokaku...na engleskom dead-end street?
Uhljebi
HEJ HEJ BAKIRE TI SI NAŠ VOĐA NIP ŠALJEŠ U BAKIJE OVO JE KAMBOĐA
...eh eto ga...to je to...svjetlo na kraju zivota...ostajemo li? sad ostajemo...
Ekipa za Golog otoka