Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro si reko koka ispod oka. al od sandzaklija ce ga tesko sanirati. vidi biga sto sere majke ti. glup je ko da mu je mama iz novog pazara.
hochel ga vishe popravit
ma neka samo idu u dzamiju kosu dasu aferim braco....
KAD CE SANIRATI OVO SARAJEVO OD PAPAKA SIPTARA I SANDZAKLIJA
"... su se postavile nove shine." sta znaju shine sta je tona
pravo dobra stvar .Hoceli cijela pruga biti sanirana i kada(znali mozda neko)
a kad neko stavi nick koji glasi jebo te b.. to nikom ne smeta. jebem vam mame!
svaka cast braco-samo gradite to Sarajevo zasluzuje.
Tako braco samo gradite. Metropolu imate treba da je uljepsavate ...AFERIM
Tako i treba!
Postovani posjetioci SA-X portala Cilj ovog portala je u objavljivanje vijesti kao i mogucnost komentiranja istih. Nismo nikada imali namjeru sputavati bilo kakav vid rasprave na bilo koju temu, pa stoga nismo ni pravili klasicni forum sa obavezom registriranja. Posto se vec mjesecima jedna grupa korisnika (vjerujuci da su stvarno anonimni ukoliko se predstave samo nickom ili pokusaju da sakriju IP adresu) na jedan neprimjeran nacin odnosi prema ovom otvorenom mediju, odlucili smo da odgovorimo zakonskim sredstvima koja nam za ovakve prilike stoje na raspolaganju. Svi komentari sa uvrijedljivim sadrzajem bilo kojeg tipa u posljednjih 14 dana, a pogotovo oni koji se odnose na - povrjede ljudskog dostojanstva, -rasizam, -sovinizam, -propagandno ekstremisticko djelovanje, -pozivanja na krivicna djela ubistva -pozivanja izazivanje nereda -pozivanje na bilo kakva krivicna djela koja sankcionira medjunarodno pravo, itd. su filtrirani, internet adrese i identifikacioni brojevi istih kod maticnih internet provajdera (najvecim dijelom) provjereni, a ostatk ocekujemo u narednim danima. Nadamo se da cemo ovakvim povremenim nenajavljenim akcijama uspjeti napraviti malo vise prostora za vas korektne i uvijek dobrodosle komentatore dnevnih zbivanja. Naravno, podaci korektnih ucesnika u raspravama nisu i nece nikada biti predmet kontrola i krivicnih prijava. Uz najljepse pozdrave Vas SA-X
Nije Mujo i Haso, nego Mujo i Suljo, MAJMUNE......
Sarajevo je rupa Ko je kriv ? Imigranti Sandjaklije ? Glupi Bosanci ? Primitivni Hercegovci ? siromastvo ? Balkanska klima ? Rat ? ........... Jok care Mujo i Haso.
jedite govna
HAJD - SAD dovedi tvoju sestru , rodice i ostalu familiju , pa daji nabijem na KURCINU , da imaju uspomenu za dugo SJECANJE. A sto hoces mene , ZAOMIJE , ali nisam peder. Prvisi poco , a jacu pogladiti budalu po glavi date SMIRIM.