Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svicarci su dosljedni, kada stave kriz na zastavu, kada cuvaju Papu, ne mogu dopustiti da im hodze urlaju sa minareta. Fino hodza sidje u podrum i vristi koliko ga grlo nosi pet a i vise puta na dan.
Sto su pogani ovi SVAJCARCI, dali su oni trazili saglasnost od IMAMA INCKA i FBiH.
Zasto vam je cudan ovaj referendum ? Kad ce biti proveden referendum u S. Arabiji o gradnji zvonika ? Islam jednostavno ne spada u europsku civilizaciju kao ni krscanstvo u neke druge civilizacije. Nista cudno.
ezan je za ljude, a zvona zna se za koga su zvona
Pa da samo znas da je kultura u Evropu dosla sa istoka.
Nema veze sta se pravi nego je ovdje budalo krsenja ustava. Drugo ovdje su ugrozena vjerska i ljudska prava. Ovaj sto kaze nevoli ezan ,njegov problem,nevolim nija uslovno zvona.Onda treba zabraniti i visoke zvonike na crkvama. Evropa se ponosi sa jednakopravnosti? Treba da znas ja volim i ezan i zvona.
nije za nas evropa, nama fali kultura..
Treba zabraniti ezan, ako vec ne mozemo minarete. Minarete nemoram gledati - okrenem se, ali ne mogu drzati zacepljene usi. Dakle prisiljen sam slusati za mene gluposti. To se zove KRSENJE LJUDSKIH I VJERSKIH PRAVA!!
pametno
ma ja imas pravo, treba ju urediti kao saudijsku arabiju. ne trebate se vi viti javljati za eu, nije to za vas.
Pa mi kazemo da BiH nije pravna drzava. Zar je Svajcarska pravna i demokratska prava ,nego nepostuju ni ustav ni vladu ni parlament. Onda nek ukinu zakonodavne i izvrsne organe i nek samo odrzavaju referendume .SRAMOTA. I TO JE EVROPA . I neki zagovaraju BiH urediti kao Svajcarsku ,nedaj Boze.
To majstore