Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pooooonessi zastaaaaavu, Dragane Vikićuuuu.. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜️⚜️⚜️💙💛💙💛
Željko Majstorović i Srđan Srdić oborise Bogicevica...a sad se slikaju k'o oslobodioci :D
Sarajlija MORA biti ponosan kad vidi ko je sve dobio nagradu. Apsolutno zasluzena. Dignitet Sarajevo se polako vraca poslije cunoresca. Lijepo je vudjeti da sarajka Prof. Doc. Karic urucuje 6.aprilsju nagradu sarajliji Prof. Doc. Hanjalicu! Meni srce ko kuca!
Cirkus kolorado ponovo u vašem gradu . Svakih deset dana ova karikatura od gradonačelnice baca pare , obezvređuje nekada časne proslave , okuplja uglavnom iste uhljebe gdje jedan drugom dodjeljuju plakete ( ja tebi ti meni ) . Debili , znate li da je BiH najgora drzava u Evropi , da su ljudi gladni , mladi bježe , da su zavadili narode do ruba novog rata a ovi se krevelje kao na dodjeli Oskara . Fuj .
A Tan-a ne spominjete da je dobio, covjek uplatio poreza i doprinosa od kako je u Sarajevu vise nego 90% firmi.
samo da kažem kandidat za 6 aprilsku nagradu kolektivnu je bio udruzenje maloljetnih boraca ks jer su svojim primjerom i hrabrosti primjer i uzor i dali doprinos za grad,ali na zalost udruzenje medicinskih sestara je dobilo nagradu i osobe koje su pod ugovorom i imaju platu za svoj rad a maloljetni borci u odbrani su bili dobrovoljci,uglavnom ko je pod ugovorom i za to placen nije za 6 aprilsku
Ova gradonacelnica nista nije uradila za SA, osim par fasada. Ali je zato proputovala od Kine do Amerika, predpostavljam od para gradjana. Sram je bilo, Skaka je za nju Clinton!
Kako je lijepo bez sda seljačkih glavušina...
genetski predodređeni
LENDO NE SMIJE PASTI! Samo jako Generale!, ne potpisuj ništa! 💪👊🤝
Heb.o te lendo i ti njega.
Eto ti SDA spala da zavisi od 1 covjeka 😅 Sreca pa je clan SDA, znaci da ima cijenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)