Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocemo direktan prijenos na drzavnoj televiziji!!!!
KO JE DAO OVOLIKO LAJKOVA OVOM ODRONU! TA, SIGURNO NISU ATEISTI! TO SU DALI NAŠI BOŠNJACI! A ODRON JE TOLIKO GLUP DA NE ZNA DA SU, PO KURANU, DJECA VJERE SVOJIH OČEVA. DAKLE, AKO JE OTAC MUSLIMAN, I DIJETE JE, NEMA TU NAMETANJA. ISTO TAKO, AKO JE OTAC NEMUSLIMAN, I DIJETE JE, OSIM AKO U BUDUĆNOSTI SAM NE ODLUČI PROMIJENITI VJERU. ISTO VAŽI I ZA PRVU KATEGORIJU. A ODRONOV OTAC JE MAJMUN. SAMI ZAKLJUČITE ŠTA JE ODRON.
Dolby i Surround all around dok vrište ?
Svašta
KATASTROFA....odsecas delove tela koje ti je bog i priroda dala, i to ne bez razloga. Ovakve stvari se u civilizovanim zemljama zabranjuju. Deca moraju biti zasticena...pa ko zeli nek se obrezuje sa 16 ili 18 godina zavisi kako zakon odredi. A ne da sakatite bespomocnu decu.
kao što semum reče ,svjetske studije su dokazale da je sunećenje pretežno radi higijesnkih i zdravstvenih razloga kako se mokraća ne bi mogla skupljati ,a štaš ti seljacima objašnjavati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nekad je bio, sarajevski mali šlager, ..... Danas, prva ćuna Sarajeva...
Ma možda je skrivena kamera...🔪
Jel ih Skaka suneti? :)
Upravo kad pomislis da ne postoji vise nikakav iditoizam kojim vas mogu iznenaditi, oni prevazidju sami sebe. Ko su oni, neka ostane otvoreno za razlicite interpretacije. Allah selamet. Samo toliko
Dugo vec dolazim na ovaj forum i citam clanke i komentare i vidim da je ovaj forum pun nacionalistickih maloumnika jedno pet sest njih ali jedan ili dva se uvijek isticu andricgrad i Omër. Nikad nisam mislio da cu se spustit na njihov nivio i prokomentarista bilo sta na klixu ali evo prvi put da se spustim i napisem koment na klixu. Omër ja veceg Krete** od tebe jos nisam vidio brate ja neznam koje twbi sta uradio kad si bio mali da te nije ko diro dole malo pa si posta tako bjesan i pokvaren u dusi. Kako bolan da nema mjesta za srbe u Sarajevo kad su pravoslavci uvijek bili tu. Ja sam Bosanac Sarajilja Musliman i meni nesmetaju srbi ni pravoslavci u Sarajevu. Ako su rodzeni u Sarajevu imaju sva prava na sarajevo ko ija ako su doselil i hoce da zivu u ovom preljepom gradu bujrum i oni ce za desetak godina biti sarajlije. A ti papcino jedna sto pozivas da se kolju srbska djeca je absurdno kako te nije stid i sram tako i da pomislis hebo te onaj ko te nauci tim. Izvinjavam Se svim ljudima koji ce procitat ovaj moj koment na mom vulgarnom nacinu izrazavanja ali nisam mogo vise trpit. Tebe Omër treba izbacit iz Bosne i svakog ko misli tako kosto ti mislis dali on bio Bosnjak Srbin Hrvat musliman hriscanin pravoslavac zidov.
Uvijek citam komentare na klixu i vidim da je prepuno nacionalista jedno pet sest njih sto bacaju pre glupe komentare ovo mije prvi put da bacim koment mada nisam mislio da cu ikad jer nema poente da se spustam na nivo ovih maloumnika ali nazalost evo me spustio se. Ovaj Omër je tolki kreten to je za nepovjerovat, jarane ja neznam koje tebe jebo pa se toliko dizes i mrzis. Ja sam Bosanac Sarajlija Musliman i meni nesmetaju Srbi u Sarajevu ako je rodzen tu on ima isto pravo na Sarajevo ko i ja. Ako nije rodzen tu a hoce da zivi u ovom preljepom gradu dobrodosao i on ce postat Sarajlija za desetak godina. A ovakve kretene kao Omër treba iztjerat iz bosne podhitno.
Narode jel' to moooguuceeee!!!!???? Svasta na ovom svijetu, koji su to imbecili organizovali??? E moja Bosno gdje potonu??? Jos ne mogu da dodjem sebi od soka. Zaustavite imbecile, a i ti roditelji sram vas bilo, ako zelite da sunetite dijete imate bolnicu ili kuci pozovite berbera koji radi prema bolnickim standardima. Svasta.
Jos malo pa ce i kolektivno obrezivanje djevojcica.. Svi idu nekako naprijed samo mi vrtoglavom brzinom natrag srednjem vijeku!
Jesam za čuvanje tradicije u kući i poštovanje običaja, i poštujem vjeru i vjerni, ovo je intimni, porodični i vjerski čin. Al' ovi Red Carpeti i Ćuna parade niđe veze... Ovo k'o biva pandan onovremenom primanju u Titove pionire, samo umjesto crvene marame oko vrata, ćuna pocrveni...da se zna ko je pionir, a ko nije...čega se to sjetilo, mamu li vam kaplarsku :)))
ovo kada vide ovi iz EU samo ce im mrak pasti na oci,pa ovo je cisto ispiranje mozga,demagogija...neka radi ko god sta hoce kako mu tradicija ili vjera nalaze ali da se organiziraju manifestacije poput ove je van svake pameti.Sarajevo postaje ono sto nesmije da postane...
Tvoja Eu i Europljani su su se nagledali i gorih slika iz istog ovog Sarajeva (92- 95) poput raskomadanih tijela, nogu, lobanja pa nisu mrdnuli prstom izuzev onih da zagrabe iz kesice dodatnu kolicinu kokica i nastave gledati vijesti iz nekog Sarajeva,neke Bosne ili prebace na neki drugi kanal. tv prijemnika.
Sve drzave bivse Jugoslavije su maltene uzele oruzje u svoje ruke neke su imale visre neke manje oruzja...i krenulo se u prokletu borbu i rat koji nikom nista nije dobro donjeo,a da nije bilo EU i ostalih drzava nebi bilo ni Sarajeva.Koliko je samo pomoci skupljeno sirom svijeta a najvise od EU.bio sam u ratu i sjecam se jako dobro raznih pomoci koje su nam pruzene.samo nekad treba biti realan a to je najteze.
Ne ulazeći u razloge političke manipulacije religijskim obredom, koji bi sam po sebi trebao da se održava u porodičnom ambijentu, medicinska činjenica je da je stopa karcinoma penisa u arapskom i židovskom svijetu gotovo zanemariva!!! Svi koji su studirali medicinu to znaju. Obrezivanje je jedan od najsvrsishodnijih obreda, posmatrajući religije u cjelini, te je zbog toga bezpredmetno govoriti kako "ne treba dirati nešto što ti je Bog dao"! Obrezivanje žena je fanatizam i zločin i obred zbog kojeg mnogi stavljaju sav Islam u isti koš. Kod nas u Hrišćanstvu ima toliko gadnih obreda, ako krenemo da posmatramo hrišćanske običaje po svim meridijanima, da bi se bilo koji ovdašnji Hrišćanin mogao identifikovati s time, ali opet nas ne stavljaju u isti koš sa tim kulturama.
Sto se mene tice neka svako svom telu radi sta zeli... Moze i ruke i noge da odsece ako tako zeli, ali raditi takve stvari deci.. Po meni bi to trebalo zakonom kao zlocin klasifikovati. Tu religija ne sme da bude opravdanje
Sve nešto prevrćem u glavi i kontam je l' prvi april... pa jesu l' normalni oni?
Sta kaze slon kad vidi golog srbina? Kako mozes da dises na tako malu surlu. Ha ha ha haaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahh
Je li neko obavijestio Skaku o ovom događaju?
Rahmetli je Skaka ima već... Priča se da su ispred radnje dvije mušterije pričale, i prva veli onoj drugoj: je li Latife, zar ne bi bilo lijepo, a i mir na zemlji kad bi svi ljudi bili jedne te iste vjere? I dok je ovaj razmišljao šta da odgovori, uleti im Skaka sa komentarom: Možda i bi jarane, al' ko bi to sve posunetio? :))
očekujem da predstavnica lezbo udruga bih gospođa žvaljić kaže " turci mrš iz bosne"