Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće biti glasanja o rezoluciji jer je zapad dobio od Srbije što je htio tako da je sve stopirana do daljnjeg et toliko
Nakon rezolucije, zivot tece dalje, bez austinskih promjena, osim nade da ce prestati orgijanja nad zrtvama i njihovim obiteljima
Hoce li neko objasniti sada hoce li glasane biti 15 og Maja ili ce poslije toga_
Nebitno,bitna je istina a istina stiže kad tad.
Vučiću , Dačič , brnabic , Vulin svima zabraniti ulaz u BiH !!!!
Za polupismene da kažem da neće Vijeće sigurnosti UN-a glasati za ili protiv rezolucije, tako da džaba se raduju neprijatelji BiH.
Pa šta ima da je bila?
Zaje*avaju se s nama, a mi padamo na igru. Te moguća, te nije. Ne zna se ni kada ni šta. Ne vjeruj Bošnjo podlom Zapadu, vidimo šta rade sa Palestinom.
nesporno je da je zapad kriv za Genocid u Srebrenici ali ako sada hoce Zapad da se izvine zbog napustanja zasticene zone Srebrenice 1995 sa ovom rezolucijom naravno neko rec nema te tacke u toj rezoluciji da su oni namjerno napuistili zasticenu zonu ali samim tim sto se uvodi ova rezolcuiija zna se ko je namjerno napustio zasticen zonu a ko je pocinio Genocid znaci osudjuje se obe strane
Teletina, niđe veze,duboko je to za tebe.
Sada ce Vucic, Cvijanovic i Crveni kombi hitno avionom za New York ..
Cvijanovic? Ne smije ta na američko tlo stati. Crna lista hahahaha
Genocid je presudjen.Dokazan.Politicko .Policisko .Vojno rukovodstvo RSa..je presudjeno za zlocin Genocid.Srbija je Presudjena da nije sprjecila Genocid.Rezolucija potvrdjuje Genocidne namjere.