Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je ovaj put moguce da policija i specijalci MUPa pokažu ozbiljnost i zaštite ovo malo države u vidu SUDaBIH od primitivizma i ponižavajućeg ponašanja Dodikovog folklora? Evo ovako kao sada ispred Grvavice pred derbi. Molim vas kao građanin ove moje voljene zemlje.
Taman da ga uhapse kad je sam dosao
Samo mu recite da uplati karticom ,a ako ne može nek’ odrobija kaznu. 🤣
Jutros prelistavam klix i nevodjoh nijedan članak o dodiku nisam ni kafu mogao popiti kad evo sas. Spasili ste mi dan bravo za klix
Nemojte objaviti nijedan clanak o tome i porazit cete ga.treba vam platiti da ga ne pokazujete.
Sudanija, Petar Kočić i Jazavac pred sudom
Ne može on, mora hitno kod Vučića!!!
Poslati jedinicu za podršku i specijalce kad se budu kofrčili što parkiraju na trotoaru kao prošli put polomiti ghovna da ih odnesu sa asfalta.
Ne može nam niko ništa... malo srbovanja pa na Bosanski sud. Fino
Klasično hebavanje narodne mase u zdrav mozak.
Nemogu nista ovaj bh sud za njega ne postoji nema snagu
Aha
dundo maroje
predsjednice,poslao sam vam na racun 100 maraka kao znak podrške.zašto ne dižete,da se ne ljutite na mene.cccccc
Hapsi bagru